ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Huawei P20 Twilight φέρνει την δύναμη του φωτός στα χέρια σου

Το φως έχει ομορφιά, λάμψη αλλά και ταχύτητα. Ακριβώς τα ίδια έχει και το νέο κινητό της Huawei.

Έχεις σκεφτεί ποτέ την σημασία του φωτός στην ζωή μας. Μας δίνει θερμότητα,μας επιτρέπει να βλέπουμε τον θαυμαστό κόσμο γύρω μας και ανάλογα με την έντασή του δημιουργεί εικόνες μαγικές που φτάνουν στα μάτια μας. Κάνει παιχνίδια με το γυαλί και τους καθρέφτες ενώ τα χρώματα είναι δικό του αποτέλεσμα. Τρέχει με την μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουμε συναντήσει και δημιουργεί από μόνο του έργα τέχνης στον ουρανό όπως το βόρειο σέλας. Όλα αυτά και κυρίως το τελευταίο είχε στο μυαλό της η Huawei όταν κατασκεύαζε το Huawei P20 Twilight.

Το φως έχει μια απίστευτη ενέργεια που την μεταδίδει παντού τριγύρω του. Από αυτή την ενέργεια άντλησαν έμπνευση στην Huawei και δημιούργησαν ένα κινητό που μόλις το πιάνεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις ότι είναι ξεχωριστό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η μπροστά του πλευρά είναι σχεδόν ολόκληρη οθόνη με εκπληκτική ανάλυση για να προβάλει μοναδικές, γεμάτες φως εικόνες.

Όμως το highlight του Twilight στο design είναι το πίσω μέρος του όπου μια φωτεινή διαδοχική χρωματική απεικόνιση δίνει την εντύπωση πως μπορείς να αγγίξεις το βόρειο σέλας με το χέρι σου. Σκέψου αυτή την μαγεία που έχεις θαυμάσει σε φωτογραφίες που αναπαριστούν το λυκόφως θα μπορείς να την έχεις ανάμεσα στα χέρια σου. Αυτό το παιχνίδισμα του φωτός σε μπλε και μωβ αποχρώσεις το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά και του δίνει ιδιότητες μοναδικές, αντίστοιχες με αυτές που προσφέρουν τα χρώματα στον εγκέφαλο μας. Έτσι γυρίζοντας του απλά στο χέρι σου εκείνο αλλάζει χρώμα και σου αλλάζει συναισθήματα και διάθεση.

Όμως το Hauwei P20 Twilight δεν έχει μόνο εκπληκτικό και ξεχωριστό design αλλά έχει και επιδόσεις που θα σε κάνουν να το ερωτευτείς. Έχει ταχύτητα, μεγάλη μνήμη, μοναδική οθόνη και γενικά έρχεται με όλες τις αρετές του συγγενή του Huawei P20. Αυτό όμως που κάνει και τα δύο μοντέλα να ξεχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο κινητό της αγοράς είναι η διπλή κάμερα και οι ανεπανάληπτες φωτογραφίες που βγάζει. Το αποτέλεσμα που εμφανίζεται μπροστά σου κάθε φορά που πατάς κλικ και αιχμαλωτίζεις το φως εκείνης της στιγμής δεν είναι τυχαίο.

Οφείλεται από την μια την διπλή κάμερα η οποία είναι σχεδιασμένη να προσφέρει καθαρές και πλούσιες σε λεπτομέρεια, ποιοτικές φωτογραφίες. Εμπνευσμένη από την κίνηση του φωτός και σχεδιασμένη με ακρίβεια να αιχμαλωτίζει λεπτομερείς, πλούσιες και ατμοσφαιρικές φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή και της νύχτας. Ο δεύτερος πολύ σημαντικός λόγος για τις ανώτερης ποιότητας φωτογραφίες είναι το ειδικό λογισμικό Master AI της Huawei το οποίο είναι ικανό να αναγνωρίσει, σε πραγματικό χρόνο, 19 διαφορετικές κατηγορίες και έτσι να προσαρμόσει την κάμερα στις κατάλληλες συνθήκες. Έτσι το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό πατώντας μόνο ένα κλικ. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το έξυπνο λογισμικό.

Το Huawei P20 Twilight είναι η αποθέωση του φωτός και των ιδιοτήτων του. Από την οθόνη και την κάμερα, μέχρι την πίσω όψη του και την ταχύτητα του, τα πάντα σε τούτο το κινητό είναι φτιαγμένα για να αγγιζουν την καθαρότητα, την ομορφιά και την τελειότητα του φωτός. Αν σε αυτό προσθέσεις και την νέα χαμηλότερη του τιμή τότε αντιλαμβάνεσαι ότι το Huawei P20 Twilight φτιάχτηκε για να αγγίζει την τελειότητα του φωτός και είναι ένα κινητό βγαλμένο από τα πιο τρελά σου όνειρα. Και αν το όνειρο σου είναι να δεις το βόρειο σέλας από κοντά τότε με αυτό το κινητό θα μπορείς να το έχεις πάντα στα χέρια σου και να θαυμάζεις τα χρώματά του.