ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το μέλλον της τηλεθέασης είναι 3D

Όχι μόνο τηλεόραση. Ψάξαμε και βρήκαμε ό,τι θα χρειαστείς για να τη δεις τρισδιάστατα

Ας ξεκινήσουμε με το τι θέλει ένας άντρας στο σαλόνι του; Να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ, να έχει επιλογές διασκέδασης. Ταινίες, ίντερνετ, μουσική, σειρές, videogames.Όλα 3D αφού εκεί οδηγεί η τεχνολογία. Αλλά θέλει και να μπορεί να αλλάζει από τον ένα στο άλλο χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιεί ένα ποντίκι, τρία τηλεχειριστήρια και δύο πληκτρολόγια για τις smart συσκευές. Απλά. Χωρίς πολλά πολλά. Το καλό, τώρα, είναι ότι έχουμε τέτοιες τεχνολογίες στα ράφια των καταστημάτων.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορούμε να απολαύσουμε τις ιδιότητες του 3D χωρίς πολλή προσπάθεια. Στα κανάλια Novacinema μπορείς να παρακολουθήσεις τις καλύτερες παραγωγές 3D που δημιουργήθηκαν στον κινηματογράφο.

Και θα τις απολάυσεις ακόμα καλύτερα παρέα με μερικά από τα παρακάτω. Προβολείς, τηλεοράσεις, blu-ray που είναι 3D. Εμείς διαλέξαμε αυτά που ξεχωρίζουν για τις δυνατότητες και την ευκολία στη χρήση τους.

Samsung F6400 40”

Η πιο συνετή επιλογή για σχετικά μικρούς χώρους: 40 ίντσες, slim φόρμα, κινηματογραφική εμπειρία. Αλλά, αυτή η τηλεόραση είναι εντυπωσιακή και από πλευράς λειτουργιών. Έχει wifi , κανονικό web browser για γρήγορες μεταβάσεις σε mail και facebook, απευθείας πρόσβαση σε εκατοντάδες apps και για το streaming ψηφιακού υλικού, έξυπνο χειριστήριο με voice control. Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή;

Την αγοράζεις αν θες μία 3D τηλεόραση όλα σε ένα

Sony R550A

Η πιο έξυπνη 3D πενηντάρα. Τεχνολογία Motionflow XR 240 για τέλεια απόδοση της κίνησης. Αλλά και ευκρίνεια, χωρίς ανάγκη για έξτρα χειριστήριο αν συνδυαστεί με το Genie Whole-Home HD DVR και σύνδεση με android smartphone για αναπαραγωγή εικόνας ή μουσικής απευθείας στην οθόνη. Φυσικά η τεχνολογία LED backlighting προσφέρει την πιο φωτεινή εικόνα από τις συμβατικές LCD οθόνες.

Την αγοράζεις κυρίως για ταινίες δράσης και gaming

BenQ W1070

High-end 3D προβολέας με ενσωματομένα ηχεία, ανάλυση 1080p, 2 εισόδους HDMI για σύνδεση σε Blu-ray player (ή media player) και αρκετά features εξοικονόμησης ενέργειας. Οι περισσότερες λειτουργίες είναι plug n play. Η ακριβή αλλά ποιοτική λύση για την προβολή σειρών και ταινιών στον τοίχο του σαλονιού σου.

Τον αγοράζεις αν το φως της τηλεόρασης σου κουράζει τα μάτια

BenQ MS521

Η οικονομική προσέγγιση στο θέμα προβολέας. Μία είσοδος HDMI και ανάλυση SVGA. Αλλά είναι 3D Blu-ray ready και 10000 ώρες ζωής της λυχνίας.

Τον αγοράζεις σε περιόδους λιτότητας

Samsung BD-F5900

Τα Blu-ray player είναι πλέον κανονικοί υπολογιστές. Το Samsung BD-F5900 έχει full web browser, πρόσβαση σε app store, ενσωματωμένο wifi και ένα κεντρικό hub μέσω του οποίου συνδέονται όλες οι συσκευές. Ο συνδυασμός με μια απλή 3D οθόνη είναι ο πιο ολοκληρωμένος σε σχέση με μια smart 3D TV γιατί υπάρχει και το 3D Blu-ray.

Το αγοράζεις αν  θες τα πάντα

Sony BDP-S5100

Από τα πιο high end μοντέλα. Έχει το πιο ισχυρό wi-fi και υποστήριξη πάνω από εκατό streaming apps. Έχει όμως και πολύ cool  features όπως τη χρήση του smartphone σου για τηλεχειριστήριο και τη σύνδεση με όλες τις έξυπνες συσκευές για την προβολή μουσικής και εικόνας.

Το αγοράζεις για ατελείωτες ώρες digital περιεχομένου

Samsung SSG-3570CR

Τα 3D γυαλιά έχουν κάνει αρκετά βήματα από την εποχή των κόκκινων- μπλε φακών. Αυτό είναι ζευγάρι ενεργών επαναφορτιζόμενων που φορτίζουν μέσω USB σε μερικά λεπτά και ενεργοποιούνται αυτόματα όταν η τηλεόραση μπαίνει σε 3D mode.

Τα αγοράζεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς

Πακέτο με 10 ζευγάρια 3D γυαλιά

Τα γνωστά μπλε-κόκκινα γυαλιά.

Τα αγοράζεις για τους επισκέπτες.

Παρακολούθησε τις καλύτερες 3D παραγωγές στα κανάλια Novacinema.