ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το μέλλον των smartwatches έρχεται παρέα με την Huawei Watch 3 Series

Λίγα λόγια για την πολυαναμενόμενη άφιξη μίας σειράς smartwatch που αποτελεί τη χρυσή τομή ανάμεσα σε ένα smartwatch και ένα συμβατικό ρολόι.

Στον κόσμο της τεχνολογίας συνηθίζουμε να λέμε ότι κάποια νέα κυκλοφορία από μία εταιρεία “αλλάζει τα δεδομένα”. Και ξέρεις κάτι; Συνήθως ισχύει. Γιατί ο κόσμος αυτός εξελίσσεται τόσο ραγδαία που ακόμα και εμείς που παρακολουθούμε στενά τα θέματα αυτά, χάνουμε τη μπάλα. Αυτή τη φορά όμως, ανυπομονούμε πραγματικά.

Κι αυτό γιατί η HUAWEI φέρνει στη ζωή μας μία σειρά ρολογιών, την Huawei Watch 3 Series, η οποία υπόσχεται να αλλάξει την καθημερινότητα όλων εκείνων που θα φορέσουν τα ρολόγια αυτά στον καρπό τους. Κι έχουμε μερικές πολύ καλές ενδείξεις ότι πράγματι θα το καταφέρει.

Η σειρά απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι είτε έχουν ήδη μπει σε mood να παρακολουθούν την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, είτε θέλουν να ξεκινήσουν να το κάνουν. Τα δύο νέα wearables είναι φτιαγμένα για όλους αυτούς. Η νέα Huawei Watch 3 Series (Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro) τροφοδοτείται από το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS, το οποίο χαρίζει στα δύο νέα μοντέλα της Huawei βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία, επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία.

Η νέα σειρά smartwatches Huawei Watch 3 Series, πέραν των «τυπικών» λειτουργιών που αποτελούν χαρακτηριστικό των τελευταίας τεχνολογίας wearables της Huawei (προγράμματα προπόνησης, μέτρηση SPO2, καταγραφή παλμών και ύπνου κτλ) θα υποστηρίζει, για πρώτη φορά, υπολογισμό της θερμοκρασίας του σώματος, αναγνώριση πτώσης και κουμπί ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης SOS, καθώς και υπενθύμιση για το πλύσιμο των χεριών. Επιπλέον η HUAWEI WATCH 3 Series είναι η πρώτη σειρά smartwatches της Huawei που διαθέτει περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, για καλύτερη πλοήγηση στο μενού του ρολογιού, ενώ η λειτουργία eSIM καθιστά τη σύνδεση με το smartphone του χρήστη πιο εύκολη από ποτέ, προκειμένου κινητό και smartwatch να μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και κατ’επέκταση το ίδιο πρόγραμμα κινητής και δεδομένων.

Κι όλα αυτά σε μία πανέμορφη αλλά και πολύ ευέλικτη σειρά ρολογιών. Μιας και προσαρμόζεται στο γούστο του χρήστη, ο οποίος μπορεί να επιλέξει τόσο ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα από λουράκια, όσο και ανάμεσα σε δεκάδες γραφικά και themes.

Το μέλλον των wearables είναι να προσαρμόζονται στις δικές μας ανάγκες και απαιτήσεις. Χαρίζοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή διάδραση και εμπειρία σε όλους εμάς που αφήσαμε στην άκρη ένα συμβατικό ρολόι για χάρη ενός smartwatch. Και τώρα βρίσκουμε στην νέα σειρά Huawei Watch 3 Series, το επόμενό μας ρολόι.