ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Το More Apps φέρνει όλα τα apps που θες στο Huawei τηλέφωνό σου

Μία φοβερή λύση για τη λήψη Αμερικάνικων Εφαρμογών σε τηλέφωνο Huawei.

Παρακάτω θα βρείτε εύκολες και χρηστικές συμβουλές για τη λήψη Αμερικανικών Εφαρμογών στα νέα τηλέφωνα HUAWEI μιας και από το Mate 30 μέχρι και τα επερχόμενα P40 Series, που βγαίνουν στην Ελλάδα από την HUAWEI, υπάρχει η σχετική πρόβλεψη για Google Mobile Services.

Το εργαλείο τοu Μore Apps είναι ένα το οποίο συνιστάται ανεπιφύλακτα:

Το MoreApps είναι μια δωρεάν έξυπνη λύση, όπου μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στις κορυφαίες εφαρμογές παγκοσμίως και να τις αποκτήσετε στη νέα συσκευή σας HUAWEI χωρίς GMS. Το MoreApps μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές με διαφορετικούς συνδέσμους από διάφορες αξιόπιστες πηγές.

Πώς θα το κάνετε δικό σας;

Επιλογή 1 – Κατεβάστε το από το AppGallery

https://appgallery.cloud.huawei.com/marketshare/app/C101921403

(Ισχύει για τις συσκευές HUAWEI Mate 30 Pro/Mate Xs/ P40 Series)

Επιλογή 2 – Κάνετε download από το website download.moreapps.io

Αλλά επίσης υπάρχουν και οι ακόλουθες πολύ καλές επιλογές:

1. Phone Clone: Eίναι η ασφαλέστερη και ταχύτερη μέθοδος, μπορεί να χειριστεί το 100% των εφαρμογών. Επιπλέον, η μέθοδος θα σας επιτρέψει επίσης να μεταφέρετε κωδικούς πρόσβασης και ρυθμίσεις. Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε τρόπους για το πώς θα κάνει κάποιος Phone Clone είτε από Android είτε από iOS [https://bit.ly/2vHgU0j]

2. Πολλές εφαρμογές μπορούν επίσης να βρεθούν στο AppGallery της Huawei. Είναι το αντίστοιχο του Play Store.

3. Η καλύτερη λύση είναι το Amazon AppStore το οποίο δίνει και την δυνατότητα του Native Download μέσα απο web browser. Μπαίνετε δηλαδή με το κινητό HUAWEI που δεν έχει GMS στο website του Amazon App Store και απλά κατεβάζετε το App Store που έχει μέσα όλες τις εφαρμογές του Google Play Store

4. Αγαπημένα – και απόλυτα συμβατά με Νon GMS HUAWEI Smartphones, όπως θα είναι τα P40 series – είναι επίσης και τα APKpure ή Aptoide και τα 2 είναι εξαιρετικά App Stores και λαμβάνετε και πολύ γρήγορα όλες τις αναβαθμίσεις.

Η τεχνολογία μάς βοηθά να έχουμε όλα τα resources και όλα τα apps και στα νέα κινητά HUAWEI.