ΤΑΞΙΔΙ

Με 300 ευρώ, μπορείς να κοιμηθείς σε ένα κρεβάτι στις Άλπεις

Ένα ξενοδοχείο στις Άλπεις σκέφτηκε την καλύτερη ιδέα για την εποχή του κορονοϊού.

Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο μακριά από όλο τον κόσμο και κυριολεκτικά μέσα στη φύση; Το νέο concept της Zero Real Estate στις Ελβετικές Άλπεις προτείνει κάτι εντελώς πρωτοποριακό, που όμως φαίνεται να έχει αποκτήσει ήδη οπαδούς.

Ο ειδικός στον τομέα των ξενοδοχείων Daniel Charbonnier, μαζί με τους καλλιτέχνες Frank και Patrik Riklin σκέφτηκαν πως αυτό που αποζητούν όλοι στην εποχή του κορονοϊού είναι ένα απομονωμένο δωμάτιο, μέσα στη φύση, με την καλύτερη θέα. Έτσι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία κρεβατοκάμαρα στις Άλπεις, η οποία δεν έχει καν τοίχους. Είσαι κυριολεκτικά μέσα στο βουνό και από πάνω σου είναι τα αστέρια. Και όχι μόνο πέντε, έτσι; Ολόκληρος ουρανός γεμάτος αστέρια.

Η ιδέα των δημιουργών αρχικά ξεκίνησε ως ένα καλλιτεχνικό installation, όμως μετατράπηκε σε brand ξενοδοχείου, το οποίο μάλιστα διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά κρεβάτια-σουίτες που θα υποδεχθούν τους πρώτους τους καλεσμένους από τις αρχές Ιουλίου.

Τα κρεβάτια-σουίτες νοικιάζονται από 300 ευρώ το βράδυ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένας προσωπικός μπάτλερ, ο οποίος είναι σε κοντινή απόσταση και όποτε τον χρειαστείς, απλά τον φωνάζεις. Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του κόσμου στην είδηση αυτού του νέου concept που τα πρώτα δωμάτια έγιναν ήδη sold out μέχρι και το τέλος του 2020.

Μωρέ λες να το δούμε να έρχεται και προς τα μέρη μας;