Φωτογραφίες 24Media
10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN
SPONSORED

Το NIVEA MEN έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Το απόλυτο brand της αντρικής περιποίησης παρουσίασε τη δική του εκδοχή του αγαπημένου Score 4 και μοίρασε τα καλύτερα δώρα της βραδιάς στους τυχερούς νικητές.

Γέλια, δυνατές φωνές, επιφωνήματα ενθουσιασμού, αλλά και απογοήτευσης, χειροκροτήματα, δώρα-έκπληξη και πολύ μα πολύ στρατηγική. Το activation του NIVEA MEN στο καλοκαιρινό beach party του OneMan για τα 10α γενέθλια του ήταν best seller, όπως ακριβώς και τα φανταστικά προϊοντα του.

Το απόλυτο brand της αντρικής περιποίησης έστησε στο πλακόστρωτο του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του Varkiza Resort ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε το πιο fun της βραδιάς, ειδικά για εκείνους που λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια που ακονίζουν τις στρατηγικές τους δυνατότητες.

Παρουσίασε τη δική του εκδοχή του δημοφιλούς και αγαπημένου, κλασικού παιχνιδιού Score 4, που λίγο-πολύ όλοι γνωρίζαμε και είχαμε ξαναπαίξει – τόσο εμείς, όσο και οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες που κέρδισαν μία απ’ τις προσκλήσεις του διαγωνισμού και διασκέδασαν μαζί μας δίπλα στη θάλασσα. 

Το Nivea Men έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Τι έβλεπες όλο το βράδυ στο σημείο που βρισκόταν το Score 4 by NIVEA MEN; Ουρές από παρέες να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να δοκιμαστούν στο παιχνίδι που ήθελε απόλυτη συγκέντρωση και στρατηγική σκέψη, χωρίς να χάνει το fun στοιχείο. Με λίγα λόγια, λιώσαμε παίζοντας Score 4 από τη στιγμή που ξεκίνησε το πάρτι μέχρι αργά το βράδυ που σφυρίξαμε τη λήξη του. 

Το Nivea Men έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Ένας εναντίον ενός ή παρέες που διαγωνίζονταν σε ζευγάρια ή ομάδες, προσπαθούν να σχηματίσουν μία σειρά από τέσσερις μπάλες του ίδιου χρώματος –λευκές ή μπλε, όπως είναι τα χρώματα του brand- με τρεις τρόπους: είτε οριζόντια, είτε κάθετα, είτε διαγώνια. Μπορεί οι πολλές επιλογές να διευκολύνουν και να ανοίγουν τον δρόμο για τη νίκη, είναι φορές όμως που περιπλέκουν πολύ τα πράγματα. Κάπως έτσι, υπήρξαν εκείνοι που ενώ υπήρχε η τετράδα μπροστά τους, δεν την είδαν ποτέ για να την μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να χάσουν ή αντιστοίχως, για να βάλουν την τελική, τέταρτη μπάλα και να θριαμβεύσουν. 

Το Nivea Men έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή σε πάρτι ήμασταν, το ζητούμενο δεν ήταν η νίκη, αλλά να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά και σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Το μαρτυρούσαν άλλωστε τα πλατιά χαμόγελα και τα δυνατά γέλια όλων όσοι έπαιξαν το Score 4 by NIVEA MEN, είτε έχασαν, είτε κέρδισαν.

Το Nivea Men έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Ωστόσο, οι εκπλήξεις που επιφύλαξε τη βραδιά του πάρτι του OneMan το NIVEA MEN στους αναγνώστες μας δεν εξαντλήθηκαν στο παιχνίδι. 

Δίπλα από αυτό, είχε στήσει έναν πάγκο με τα πιο ωραία δώρα της βραδιάς: σακούλες γεμάτες με τα best seller προϊόντα της σειράς NIVEA MEN για τους νικητές.

Από το roll-on και το σπρέι αποσμητικό Black&White με 48δράση κατά της εφίδρωσης και της κακοσμίας μέχρι τον αφρό ξυρίσματος με 100% έλαιο κάνναβης φυτικής προέλευσης, την αντιγηραντική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ και SPF15 και τη μη λιπαρή κρέμα σε μορφή τζελ για πρόσωπο, σώμα και χέρια με 100% μέντα φυσικής προέλευσης. 

Το Nivea Men έστησε το πιο fun παιχνίδι στο beach party για τα 10 χρόνια του OneMan

Οι περισσότερες παρέες, πάντως, προτίμησαν να μοιραστούν τα δώρα, ανεξαρτήτως νικητή, ώστε να μη φύγει κανείς με άδεια χέρια από το πάρτι.

Με αυτή τη διάθεση και το attitude ήταν δυνατόν να μην παίξουμε και διασκεδάσουμε με την ψυχή μας;