SEX

Το πιο απλό μυστικό για να είναι χαρούμενη στο κρεβάτι

Δε χρειάζεται πάντα να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη.

Η αιώνια απορία και από τα δύο φύλα αλλά κυρίως των αντρών είναι το πού ακριβώς κρύβεται η μέγιστη σεξουαλική απόλαυση για την άλλη πλευρά. 

Θεωρίες επί θεωριών για το ταντρικό σεξ, επιστημονικές αναλύσεις για το μαγικό σημείο G, συζητήσεις μεταξύ φίλων που διαρκούν για ώρες ή και για μέρες χωρίς όμως να καταλήγουν κάπου συγκεκριμένα τελικά. Πιο συχνά παρά σπάνια δε φέρνουν κάποια ουσιαστική αλλαγή στο κρεβάτι μας.

Πριν, λοιπόν, προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή εξίσωση για τη μέγιστη κάθε φορά απόλαυση της παρτενέρ σου στο κρεβάτι (σ.σ: μεταξύ μας και «μέγιστη» και «κάθε φορά» δε γίνεται, είναι απλά μία ουτοπία), ίσως θα έπρεπε να κάνεις μερικά βήματα πίσω σε κάτι πιο απλό. Τι είναι αυτό; Μισό λεπτό να σου εξηγήσουμε.

Το κλειδί είναι αυτό που ίσως φαντάζεσαι: τα προκαταρκτικά. Να μην αντιλαμβάνεσαι δηλαδή το σεξ μόνο ως την πράξη αυτή καθ’ αυτή, αλλά και ως ένα ερωτικό παιχνίδι, που δε χωρά βιασύνες. Που σας βάζει σε ερωτικό mood, ενισχύει τη σεξουαλική διέγερση, την επιθυμία, τη λίμπιντο, το πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον και σας προετοιμάζουν για την κορύφωση. 

Ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips για να παίξεις μαζί της το πιο ερεθιστικό προκαταρκτικό παιχνίδι. 

Τα φιλιά και τα χάδια

Κράτησέ την από τη μέση ή από το χέρι, αγκάλιασέ τη, χάιδεψε απαλά τον λαιμό, τα χείλη, άφησε τα χέρια σου να περιπλανηθούν στις πιο ερωτογενείς περιοχές του κορμιού της, χάρισέ της ένα απολαυστικό μασάζ, από τους καλύτερους τρόπους χαλάρωσης, αλλά και ενίσχυσης της ερωτικής διάθεσης και επιθυμίας.

Ειδικά στον γυναικείο οργασμό, τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που μπορούν να τον πυροδοτήσουν. Το ίδιο ισχύει και για τα φιλιά, που θα της χαρίσεις κι όχι μόνο στο στόμα. Στον λαιμό, στο πίσω μέρος των αυτιών, στους ώμους, αλλά και πιο χαμηλά, στο πιο ευαίσθητο σημείο της. 

Τόνωσέ την ψυχικά

Για ορισμένες γυναίκες, η ψυχική διέγερση είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική διέγερση. Μια σέξι νότα μέσα στην ημέρα, που μπορεί να είναι από ένα μήνυμα στο κινητό, το να της προσφέρεις λουλούδια, να ανάψεις κεριά, να βάλεις μουσική και να μαγειρέψεις ή παραγγείλεις το αγαπημένο της φαγητό, είναι αρκετή για να σας φέρει κοντά, να δημιουργήσει συναισθηματική οικειότητα, να φτιάξει μία ερωτική ατμόσφαιρα και να προετοιμάσει το έδαφος. 

Με λίγα λόγια, το να την κάνεις να αισθανθεί ότι τη νοιάζεσαι, την αγαπάς και την ποθείς είναι ακόμα ένα προκαταρκτικό που μπορεί να ανάψει τα αίματα χωρίς μάλιστα να υπάρξει καμία σωματική επαφή.

Μίλα της

Τι θα έλεγες την επόμενη φορά να την παροτρύνεις να μοιραστείτε μία ερωτική φαντασίωση; Πράγματα που θα ήθελες να σου κάνει και να της κάνεις στο κρεβάτι. Η επικοινωνία είναι χρυσός για μία απολαυστική σεξουαλική ζωή, για να τη βοηθήσεις να σου ανοιχτεί, να αποκαλύψει τα θέλω και τις ανάγκες της και κατ’ επέκταση, να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί το σεξ μαζί σου.