10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Το πιο fun gaming station από τη Samsung σε περιμένει στο beach party του OneMan

H Samsung και το OneMan σε καλούν στο πιο συναρπαστικό gaming station στο καλοκαιρινό beach party για την επέτειο των 10 χρόνων του site.

Το OneMan γιορτάζει 10 χρόνια ύπαρξης και καλεί τους αναγνώστες του σε ένα μοναδικό beach party την Κυριακή 3 Ιουλίου. Μαζί με τους τυχερούς καλεσμένους μας θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ύπαρξής μας σε ένα πάρτι που θέλουμε να πιστεύουμε για αυτό δύο πράγματα. α) Ότι θα γράψει ιστορία και β) θα γίνει θεσμός (για να σας προλάβουμε, δεν το είχαμε υποσχεθεί αυτό στο προηγούμενο).

Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο από τις 19.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 100 τυχερούς και τυχερές αναγνώστρες/στριες του OneMan που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort

Σύμμαχός” μας στο party αυτό θα είναι η Samsung. Μαζί θα στήσουμε το πιο συναρπαστικό gaming station που θα περιμένει τους καλεσμένους μας για ατέλειωτο παιχνίδι. Με τον φορητό Smart FHD projector της Samsung, The Freestyle, οι αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα όχι απλά να παίξουν, αλλά να “απογειώσουν” την gaming εμπειρία τους και να γνωρίσουν τις δυνατότητες του προτζέκτορα με διασκέδαση χωρίς όρια.