ΤΑΞΙΔΙ
SPONSORED

Το πρώτο Heineken 0.0 degrees party είχε χιόνι, ήλιο και τσουγκρίσματα

Το χειμερινό τοπίο του Παρνασσού, η δυνατή μουσική και οι μπίρες Heineken 0.0 συνέθεσαν το σκηνικό ενός μοναδικού 0.0 degrees party στο χιόνι.

Πώς μπορεί να μοιάζει ένα τέλειο Σάββατο του χειμώνα; Μάλλον όπως το ζήσαμε εμείς στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Το OneMan και η Heineken 0.0 διοργάνωσαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το πιο μοναδικό 0.0 degrees party και τσούγκρισαν μαζί με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και έζησε μια μοναδική εμπειρία στο χιόνι.

Δείτε το video και συνεχίζουμε: 

Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου είχαν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του party μας. Συμμετείχαν στα πιο fun activations που ετοιμάσαμε γι’ αυτούς, χόρεψαν στους ήχους της μουσικής από τον dj και έζησαν μια μέρα γεμάτη happenings, δραστηριότητες και εκπλήξεις, τσουγκρίζοντας υπερήφανα με την παρέα τους τη Heineken 0.0 και καταρρίπτοντας κάθε προκατάληψη για το πόσο απολαυστική ή cool μπορεί να είναι μία μπίρα χωρίς αλκοόλ. Γιατί τώρα πια μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σου με 0.0% αλκοόλ μαζί με την παρέα σου, ακόμα και στην πιο ξεχωριστή απόδραση.

Το team της 24 MEDIA ήταν εκεί, μαζί με τη Heineken 0.0 με έναν σκοπό: να παρασύρει τους επισκέπτες του χιονοδρομικού σε ρυθμούς party και να τους «μάθει» την έξυπνη λύση που απαντά στις τάσεις της εποχής για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, την κατάλληλη επιλογή για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Και το κατάφερε.

Στο bar της Heineken 0.0, υποδεχθήκαμε τους θαμώνες του χιονοδρομικού που ήθελαν να πάρουν μια γεύση από όσα τους είχαμε υποσχεθεί. Πίνοντας την πρώτη κιόλας Heineken 0.0 κατάλαβαν πως πίνοντας μια μπίρα χωρίς αλκοόλ, μπορείς να διατηρήσεις το επίπεδο απόλαυσής σου και την τέλεια ισορροπία, με φρουτώδεις νότες, απαλό σώμα βύνης και με μόνο 21 θερμίδες ανά 100 ml.

Είχαμε όμως και εκπλήξεις. Πίσω από το bar, είχε στηθεί ένα μοναδικό challenge, ένα παιχνίδι με κρίκους που κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και θύμιζε έναν «στίβο μάχης» μέσα στο χιόνι! Όσοι επισκέφθηκαν το bar της Heineken 0.0 ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε ένα παιχνίδι που είχαμε ετοιμάσει γι’ αυτούς. Οι κανόνες ήταν απλοί: Όποιος τοποθετήσει πιο γρήγορα στις φιάλες Heineken 0.0 τους κρίκους είναι ο νικητής. Κάποιοι τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία, άλλοι το έχασαν στον στόχο, το σίγουρο όμως είναι πως όσοι δοκίμασαν το ευχαριστήθηκαν.

Πόσα τσουγκρίσματα χωρούν σε μια φωτογραφία;

Και αφού, λοιπόν, δοκίμαζαν την τύχη τους στο παιχνίδι με τους κρίκους, ένα νέο challenge τους περίμενε λίγο πιο δίπλα. Πόσα τσουγκρίσματα χωρούν σε μια φωτογραφία; Στο photobooth της Heineken 0.0 με background το μοναδικό χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού, οι επισκέπτες του χιονοδρομικού έβγαζαν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες τσουγκρίζοντας όλοι μαζί! Γέλια, τσουγκρίσματα και στιγμές αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, γιατί όπως σε κάθε party έτσι και στο 0.0 degrees party του OneMan και της Heineken 0.0 αυτό που μετρά στο τέλος είναι οι στιγμές.

Και αφού βγάλαμε τις φωτογραφίες μας, φάγαμε, ήπιαμε τις μπίρες μας (χωρίς αλκοόλ), διασκεδάσαμε υπό τους ήχους της μουσικής του dj, ανανεώσαμε το ραντεβού μας γι’ αυτό το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου.

Δίνουμε τη σκυτάλη στο LadyLike, που παρέα με τη Heineken 0.0 είναι έτοιμοι να διοργανώσουν ακόμη ένα 0.0 degrees party και να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Ραντεβού στα επόμενα!

Απολαύστε Υπεύθυνα