ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Galaxy Z Flip3 θα κάνει την εργασιακή σου καθημερινότητα ακραία εύκολη

Το νέο αναδιπλούμενο, premium 5G smartphone της Samsung με τις εκπληκτικές λειτουργίες χωρά με ευκολία στην τσέπη του παντελονιού σου.

Λίγα είναι τα πράγματα που θα κάνουν την εργασιακή σου καθημερινότητα καλύτερη. Και λίγα είναι αυτά που θα σε έχουν πραγματικά ήρεμο μέσα σε αυτή τη δύσκολη εργασιακή καθημερινότητα.

 

Και για να τα βάλουμε κάτω, τι είναι αυτό, λοιπόν, που χρειάζεσαι για να είσαι κάθε μέρα συνεπής, συγκεντρωμένος, να κάνεις καλή διατήρηση του χρόνου σου και εντέλει να είσαι αξιόπιστος;

Χρειάζεσαι ένα μηχάνημα που δε θα σε εγκαταλείψει, που θα αντέχει την πολύωρη χρήση και που θα σου επιτρέπει να κάνεις τη δουλειά σου όπου κι αν είσαι. Αν αυτό το μηχάνημα μάλιστα δεν πιάνει και πολύ χώρο και μπαίνει και στην τσέπη του παντελονιού σου τότε τα πράγματα είναι μαγικά.

Αυτό κατάλαβα από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου το νέο Galaxy Flip3 5G, αυτό το φανταστικό foldable κινητό που αντέχει και αντέχει και αντέχει τις άπειρες αναδιπλώσεις που θα χρειαστεί να κάνεις μέσα στην ημέρα. Ένα smartphone πλήρους μεγέθους που διπλώνει για να χωρά και σε μικρές τσέπες. Διπλωμένο, το Galaxy Z Flip3 5G είναι 3,4 ίντσες, χωρώντας ακόμη και σε μικρές τσέπες.

Galaxy Z Flip3 5G Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Και τι δεν κάνει λοιπόν.

Είσαι κάπου έξω και έχεις meeting στο Zoom με τους συνεργάτες σου; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να μπεις, να γυρίσεις την αναδιπλώμενη οθόνη και να συμμετάσχεις κανονικά αφού ανοίγει σε ένα smartphone 5G πλήρους οθόνης όντας εκπληκτικό από κάθε γωνία.

Δεν κάθεσαι στο γραφείο σου και πρέπει όντως να κάνεις δουλειά; Με το Galaxy Z Flip3 5G μπορείς να ελέγξεις τα μηνύματα και τα e-mails σου, να τραβήξεις φωτογραφίες, να παίξεις μουσική, να δεις βίντεο κι όλα αυτά χωρίς να ανοίξεις καν το smartphone σου. Κοινώς, τα τσεκάρεις κατευθείαν σαν να είναι κάποιο smartwatch αφού η εξωτερική οθόνη 1,9 ιντσών προβάλλει τις ειδοποιήσεις και σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς διαισθητικά με αυτές.

Ακόμα μπορείς να επιλέξεις τις αγαπημένες σου επιλογές οθόνης για εύκολη πρόσβαση και, στη συνέχεια, την εξατομικεύεις με διαφορετικά στιλ και χρώματα.

Πέρα όμως από τα λειτουργικά του στοιχεία αυτό που ξεχωρίζει αμέσως στο Galaxy Z Flip3 είναι ο πανέμορφος σχεδιασμός του που ξεφεύγει από τη μέχρι τώρα λογική της σειράς Galaxy Z, μιας και όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η αναδιπλούμενη οθόνη, που κλείνει με το ίδιο το smartphone, το κάνει πολύ μικρό και χωρά παντού καθιστώντας το κομψό, διαφορετικό, με ωραίο design και εντυπωσιακό.

Galaxy Z Flip3 5G Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Η οθόνη χωρίζεται στα δύο και μπορείς να κάνεις απεριόριστο multitasking συνδυάζοντας μηνύματα, βίντεο, selfies και ειδοποιήσεις. Επίσης, όταν παρακολουθείς κάποιο βίντεο, ο ήχος σε καθηλώνει με το Dolby Atmos και τα ηχεία stereo.

Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό αφού μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου νερού για έως και 30 λεπτά. Η ανθεκτικότητα του όμως δε σταματά εκεί αφού το φινίρισμα του Galaxy Z Flip3 5G είναι εξοπλισμένο με υλικά ανθεκτικής τεχνολογίας, για να το βάζεις στην τσάντα σου με λιγότερη ανησυχία.

Εκτός από ανθεκτικό είναι ευλύγιστο με την εσωτερική οθόνη να είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά λεπτό γυαλί Samsung Ultra Thin Glass — μια λύση για ευέλικτες οθόνες. Χάρη σε ένα πρόσθετο προστατευτικό στρώμα και προστατευτική μεμβράνη, είναι 80% πιο ανθεκτικό από πριν και αντέχει έως και 200.000 αναδιπλώσεις. Μάλιστα, είναι φτιαγμένο με το πιο ισχυρό πλαίσιο αλουμινίου της Samsung, προστατεύοντας την άρθρωση, για να κάνεις αναδιπλώσεις χωρίς ανησυχία και να επικεντρώνεσαι στα πιο σημαντικά.

 

Κι όταν έχεις μία πολυάσχολη εργασιακή καθημερινότητα αυτό που θέλεις από το smartphone-εργαλείο δουλειάς που χρησιμοποιείς μία μπαταρία που διαρκεί – το Galaxy Z Flip3 5G έχει την τυπική 3300mAh που προσαρμόζει τη χρήση της ενέργειας στις συνήθειες χρήσης σου και συνεχίζει για όλη την ημέρα.

Εξίσου σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο όλων, το ταχύτερο chip της Samsung τρέχει στο Galaxy Z Flip3, με τον επεξεργαστή 5nm να είναι ενισχυμένος με αναβαθμισμένα GPU, CPU και NPU. Και με τα 8GB RAM, το Galaxy Z Flip3 5G αυξάνει τις επιδόσεις καλύπτοντας τις ανάγκες σας για ταχύτητα.

Ένας νέος κόσμος στα smartphone έχει ήδη ξεδιπλωθεί και χωρά στην τσέπη του πουκαμίσου σου. Ένα αναδιπλούμενο, premium 5G smartphone με εκπληκτικές λειτουργίες σε περιμένει να το ανακαλύψεις για να κάνεις την καθημερινότητα σου καλύτερα. Γιατί αργείς;

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.