SEX

Το σεξ το καλοκαίρι είναι αλλιώς, δηλαδή καλύτερο

Η θερμοκρασία δεν αστειεύεται, η άδεια πλησιάζει μαζί με τις διακοπές και το σεξ αλλάζει μορφή και δεν είναι πια αυτό που είχες συνηθίσει το προηγούμενο 9μηνο.

Το σεξ μετά χουχουλιάσματος μας τελείωσε. Αδέρφια Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς, Λαρισαίοι, Πατρινοί, Ηρακλειώτες που παλεύετε για την πρωτιά στο Durex Loveville και αδέρφια απανταχού, ήρθε το καλοκαίρι. Εκτός απ’ τη θερμοκρασία, αλλάζει και το σεξ. Σας το λέω από την αρχή για να προετοιμαστείτε για τη συνέχεια.

Το σεξ το καλοκαίρι έχει μικρή μόνο συγγένεια με το σεξ όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει αλλαγή παρτενέρ. Αλλάζουν όλα τα υπόλοιπα που αυτό μοιάζει περιττό. (Ένας ένας παιδιά, μη βαράτε όλοι μαζί για αυτό με την αλλαγή παρτενέρ).

Το ΟΝΕΜΑΝ μάζεψε όλες αυτές τις μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στο Σεξ κάθε καλοκαίρι και τις παρουσιάζει. Το μόνο που δεν αλλάζει βασικά είναι το απόθεμά μας σε προφυλακτικά. Χωρίς αυτά, δεν πάμε πουθενά.

Το κλίμα/Η θερμοκρασία/Ζέστηηηη

Δεν θα γράψουμε μόνο διθυράμβους για το καλοκαιρινό σεξ. Θα ξεκινήσουμε με μικρό καλάθι. Η ζέστη και τα κορμιά που ιδρώνουν πριν καν το πάρουμε χαμπάρι, αυτό το ‘σκάω, άνοιξε κάνα παράθυρο’, αυτό το κόλλημα στα σεντόνια, έ όλα αυτά, λίγο λίγο το καθένα, κάνουν το σεξ πιο αποτελεσματικό από κάθε γνωστή δίαιτα. Το κάνουν λίγο βασανιστικό. Ρωτήστε και τα παιδιά απ’ τη Λάρισα που ‘καίγονται’ κάθε καλοκαίρι. Μια λύση είναι το air-condition, αλλά προσοχή στον συνδυασμό ιδρώτα-κρύου αέρα.

Το pre-game

Τέρμα το χουχούλιασμα για λίγους μήνες. Το σεξ το καλοκαίρι δεν είναι προϊόν τύπου αράξαμε στο σπίτι, είδαμε και μια ταινία, κάναμε και λίγο σεξ μετά. Το pre-game του καλοκαιρινού σεξ έχει συνήθως έξοδο απ’ το σπίτι, μια βόλτα, έναν καφέ και τις περισσότερες (και καλύτερες) φορές ποτά, beach parties, χορό, ελαφρώς πιο έκλυτο βίο. Όλη η πορεία προς το κρεβάτι τις καλοκαιρινές νύχτες είναι πολύ πιο κινηματογραφική απ’ ό,τι τον χειμώνα. Ή αλλιώς, κάνεις σεξ ‘απέξω προς τα μέσα’.

Το Απροσδόκητο

Αρκετά πήραμε ως δεδομένο ότι έχεις σχέση. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που χωρίζουν λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και παίζουν τα ρέστα τους στις παραλίες της Μυκόνου. Η σκέψη και μόνο ότι το πρωί ανταλλάζεις κουβέντες και αντηλιακό με μια γυναίκα που δεν ήξερες πριν πέντε λεπτά και το βράδυ μπορεί να βγάζετε τα μάτια σας στο ξενοδοχείο είναι η αποθέωση του απρόβλεπτου. Και ξέρεις τι λένε για το σεξ που ακολουθεί μια απρόβλεπτη συνθήκη. Είναι απ’ αυτά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Το reset στην όρεξη για σεξ

Το καλοκαίρι είναι σαν πατιέται ένα reset στην όρεξή σου σχετικά με τα πάντα και προφανώς σχετικά με το σεξ. Οι ρυθμοί πέφτουν, ακόμη κι αν οι τελευταίες εβδομάδες πριν την άδειά σου μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ. Πας ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με το κορίτσι σου και τα vibes ανανεώνουν τη σχέση σου, όπως αυτά τα μικρά ψαράκια ανανεώνουν τα πέλματά της στο fish spa. Μετά το καλοκαιρινό σεξ, ξανακοιτάζεστε στα μάτια και δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που τα καταφέρατε έτσι.

 

Λιγότερα ρούχα, πιο εύκολη ζωή

Ρε παιδί μου, την ώρα του μεγάλου πάθους που θες να κάνεις απλά ένα κλικ με τα δάχτυλά σου και να είστε και οι δύο γυμνοί, ο χειμώνας είναι απέναντί σου. Θέλει το κακό σου. Μπότες, παντελόνια, ζώνες, πουλόβερ, πουκάμισα. Μέχρι να γδυθείς, έχουν πέσει τα πρώτα χασμουρητά. Το καλοκαίρι, τα φορτωμένα outfits πάνε περίπατο εξ ορισμού. Η ζωή όλων γίνεται πιο εύκολη και η ενέργεια που έχει σπαταληθεί πριν το σεξ είναι σχεδόν μηδενική. Αυτές είναι συνθήκες, κύριοι.

Μπορείς να το κάνεις παντού χωρίς να κρυώνεις

Θες έξω, θες στο αυτοκίνητο, θες σε χώρους του σπιτιού που δεν έχουν καλοριφέρ, το σεξ το καλοκαίρι είναι πραγματοποιήσιμο παντού γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κρύο για να περιορίσει ή να καταστρέψει τα σχέδιά σου για outdoor δραστηριότητες. Βέβαια, σε ορισμένα εξωτερικά σημεία της Αθήνας, η κατάσταση είναι τόσο καυτή που θα παρακαλούσες να ‘χει λίγη δροσιά, αλλά καταλαβαίνεις.

Όπως και να ‘χει, το καλοκαίρι, η μάχη του Durex Loveville για το ποια ελληνική πόλη κάνει περισσότερο σεξ θα είναι καυτή έτσι κι αλλιώς. Ακόμη κι αν χιονίσει τον Δεκαπενταύγουστο.