ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Το smartphone που θα γίνει ο βοηθός σου στην καθημερινότητα

Πέρασα μια μέρα έχοντας στα χέρια μου το Samsung Galaxy Z Fold4 και άλλαξα τη γνώμη μου για το multitasking, την επεξεργασία φωτογραφιών και το mobile gaming.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής των ανθρώπων σήμερα, απαιτεί από όλους να βρίσκονται πάνω από ένα smartphone και να είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο. Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν στο έπακρο εάν δουλεύεις ως δημοσιογράφος. Αυτή η δουλειά, καλώς ή κακώς, δεν έχει ωράριο. Αυτό σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε όχι, θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το smartphone σου προκειμένου να λάβεις και να στείλεις κείμενα, φωτογραφίες και πάσης φύσεως αρχεία.

Το πιο ενοχλητικό κομμάτι σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι θα πρέπει να ανοιγοκλείνεις συνεχώς τις καρτέλες, προκειμένου να βρεις αυτό που χρειάζεσαι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνεσαι και να καθυστερείς στη δουλειά σου.

Ήρθε, όμως, ένα smartphone, το οποίο θα μπορούσε να λύσει αυτά τα προβλήματα. Μιλάμε φυσικά για το Galaxy Z Fold4. Αυτή είναι, λοιπόν, η εκπληκτική εμπειρία που είχα χρησιμοποιώντας το για μια ολόκληρη μέρα.

Ένα smartphone που γίνεται ο βοηθός σου στην καθημερινότητα

Η παραπάνω δήλωση μπορεί να μοιάζει υπερβολική και τετριμμένη σε πρώτο χρόνο, ωστόσο, ισχύει πέρα για πέρα για το συγκεκριμένο smartphone. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα σύμμαχο του multitasking, καθώς κατάφερα να έχω ανοιχτές έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη μου και να πλοηγηθώ γρήγορα, εναλλάσσοντας τα παράθυρα που είχα ανοιχτά.

Όλη αυτή η διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται μέσω του Multi View, είναι εξαιρετικά βολική καθώς μου επέτρεψε να κάνω διάφορες δουλειές παράλληλα (να περάσω φωτογραφίες, να ελέγξω τα mail μου, να κάνω download αρχεία), που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να πηγαίνω συνεχώς πίσω, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Και αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων. Γιατί στη χειρότερη, υπήρχε ο κίνδυνος να χάσεις αποθηκευμένα στοιχεία εξαιτίας των συνεχών εναλλαγών των καρτελών. Δυστυχώς πρόκειται για μια αρνητική εμπειρία που έχει συμβεί σε όλους μας.

Όλα όσα μπορείς να κάνεις με την κάμερά του

Εντάξει καλή η δουλειά, αλλά δεν υπάρχει καλύτερη ώρα της μέρας στο γραφείο, από το διάλειμμα για φαγητό. Είναι η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις, να μιλήσεις με τους συναδέλφους σου για τη ζωή εκτός γραφείου και να σερφάρεις με ηρεμία στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media. Μία από τις συνήθειές μου, λοιπόν, πριν φάω είναι να ανεβάζω το πιάτο που έχω μπροστά μου στα social media.

Πράγματι, οι γύρω μου μπορεί να με κρίνουν συνεχώς για αυτή μου τη συνήθεια, ωστόσο, δεν μπορώ να την αφήσω. Την περισσότερη ώρα, λοιπόν, την περνάω πάνω από το πιάτο, προσπαθώντας να βρω την κατάλληλη λήψη και κυρίως τον τρόπο που θα «εξαφανίσω» διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω από αυτό και θεωρώ περιττά. Με το νέο Galaxy Z Fold4 μπορώ να το κάνω χωρίς μεγάλο κόπο.

Κι αυτό γιατί, μέσω της Επεξεργασίας AI, μπόρεσα στο post-production, να ρετουσάρω τις φωτογραφίες και να αφαιρέσω τα πράγματα που δεν ήθελα να φαίνονται. Και κάπως έτσι δε χρειαζόταν να μετακινήσω καν τα μαχαίρια ή τα πιρούνια που βρίσκονταν στο κάδρο και το χαλούσαν.

Μια συσκευή που είναι εκπληκτική για gaming

Πρόκειται για μία από τις fun λειτουργίες του Galaxy Z Fold4, την οποία χάρηκα και με το παραπάνω. Όταν γυρνάω από τη δουλειά στο σπίτι, μου αρέσει να αράζω στον καναπέ και να παίζω οποιοδήποτε παιχνίδι έχω εύκαιρο στο smartphone μου. Η γνώμη μου σχετικά με το mobile gaming άλλαξε όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το smartphone.

Η μεγάλη οθόνη του (7,6 ίντσες), η εκπληκτική της ανάλυση και ο ομαλός τρόπος με τον οποίο κυλά το παιχνίδι σε μια οθόνη που η συχνότητά της φτάνει τα 120Hz με εντυπωσίασε και με έκανε να παίζω με τις ώρες League of Legends*. Ίσως, βρήκα έναν πολύ δημιουργικό τρόπο να περνώ τις ώρες μου στο γραφείο, όταν δεν υπάρχει πολλή δουλειά.

*© 2019-2022 Riot Games, Inc. Το LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και/ή σήματα κατατεθέντα της Riot Games, Inc.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.