Νίκος Κατσαρός
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τέλειο κόλπο για να κανονίσεις κοπάνα για μπάνιο χωρίς να σε καταλάβει κανείς

Πώς τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3i μπορούν να γίνουν το απόλυτο γκάτζετ για το καλοκαίρι σου.

Είσαι στη δουλειά, είναι τέλη Ιουλίου και το μόνο που σε νοιάζει αληθινά είναι να έρθει η άγια στιγμή της άδειάς σου. Λογικό, αλλά κάπως πρέπει να περάσουν κι αυτές οι έρμες οι μέρες μέχρι τις διακοπές. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να την παλέψεις στο γραφείο και ταυτόχρονα να αρχίσεις να ξεσκάς πριν τα δεις όλα κόκκινα.

Μην ανησυχείς, η τεχνολογία έχει για ακόμη μια φορά τη λύση και είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις το καλοκαίρι σου πιο διασκεδαστικό. Πώς; Με τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3i της Huawei. “Μα καλά ρε μεγάλε, πώς θα με κάνει ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά να την παλέψω στο γραφείο;” σε ακούω ήδη να αναρωτιέσαι αλλά μην ανησυχείς, όλες οι απαντήσεις είναι εδώ για σένα.

Βήμα 1: Παριστάνεις ότι δουλεύεις

ακουστικά Νίκος Κατσαρός

Παίρνεις το πιο σοβαρό σου ύφος, φοράς τα ακουστικά για να το παίξεις συγκεντρωμένος και δείχνεις πιο επαγγελματίας από ποτέ. Στην πραγματικότητα όμως, ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή μιλάς με τους φίλους σου και κανονίζεις ήδη το απογευματινό σας μπάνιο. Τα ακουστικά διαθέτουν δύο εξωτερικά μικρόφωνα, τα οποία αναγνωρίζουν τους θορύβους του περιβάλλοντος και τους εξουδετερώνουν, καθώς και ένα εσωτερικό μικρόφωνο, το οποίο ‘πιάνει’ τον θόρυβο μέσα στο αυτί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χαμηλώνοντας τον περιβάλλοντα θόρυβο μέχρι και στα 32dB. Τα τρία μικρόφωνα επιτυγχάνουν εντυπωσιακό noise cancellation για καλύτερη ποιότητα κλήσεων και κορυφαία ποιότητα ήχου. Έτσι, δεν σε ενοχλεί καθόλου το τι συμβαίνει στο γραφείο, εσύ έχεις χαθεί στον κόσμο σου και ψάχνεις ήδη την παραλία που θα κολυμπήσεις μετά με τους κολλητούς σου.

ακουστικά Νίκος Κατσαρός

Εντάξει, ίσως το να κοιτάς έστω προς την κατεύθυνση του υπολογιστή να βοηθάει για να μην σε καταλάβουν ότι δεν κάνεις κάτι για τη δουλειά.

Βήμα 2: Κανονίζεις ενώ φορτώνεις τα πράγματα στο αμάξι

ακουστικά Νίκος Κατσαρός

Σιγά μην καταλήξετε τόσο εύκολα στην παραλία που θα πάτε. Για να μην χάνεις χρόνο, παίρνεις τα πράγματα, φορτώνεις το αμάξι και συνεχίζεις να μιλάς, αφού τα ασύρματα ακουστικά είναι τόσο διακριτικά που ξεχνάς ότι μιλάς. Κατασκευασμένα με οδηγό την άνεση και το στυλ, τα HUAWEI FreeBuds 3i έχουν εργονομικό κωνικό σχέδιο και διαθέτουν κεφαλές από σιλικόνη οι οποίες διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, για καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

Βήμα 3: Μπαίνεις στο mood ακούγοντας την μουσική σου

ακουστικά Νίκος Κατσαρός

Βρήκατε επιτέλους πού θα πάτε, φόρτωσες τα πράγματα στο αμάξι, πάρκαρες και προχωράς προς την παραλία. Για να μπεις σε ακόμα πιο καλοκαιρινό mood, ενώ είσαι φορτωμένος με τα πράγματα, ακούς τις αγαπημένες σου μουσικές. Για γρήγορη συνδεσιμότητα μεταξύ των Huawei συσκευών, μόλις ανοίγεις τη θήκη των Huawei FreeBuds 3i, ένα αναδυόμενο παράθυρο στο smartphone σας θα σε βοηθήσει να συνδέσεις αυτόματα τα ακουστικά με το τηλέφωνό σου, για να αρχίσεις να απολαμβάνεις αμέσως τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Κάνεις βουτιά (θυμίσου να τα βγάλεις πριν μπεις ε) και αμέσως ξεχνάς ότι δεν έχεις φύγει ακόμα για άδεια. Είδες τι σου κάνει η τεχνολογία ε;