ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Το viral χριστιανικό τραγούδι που θα ζήλευε και η Μαρίνα Σάττι

Το Μόνο ο Ιησούς, που μάλλον έχεις ήδη ακούσει στο Instagram, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. Φυσικά και έχει κάνει χαμό.

Εκατόν-σαράντα-δύο χιλιάδες. Πάμε πάλι: Εκατόν-σαράντα-δύο χιλιάδες. Δεν ανακοινώνουμε κάποιο ποσό μέσω κάποιας έκτακτης τηλεοπτικής εκπομπής αφιερωμένη στην ομάδα μας, απλώς αναφέρουμε το πόσοι είδαν το teaser του τραγουδιού Μόνο ο Ιησούς στο Instagram. Βρίσκεται κυριολεκτικά παντού, σε κάθε αθώο, τίμιο και άγιο σκρολ σε αυτή τη σκοτεινή πολλές φορές πλατφόρμα.

ο Μόνο ο Ιησούς-Only Jesus είναι ένα φρεσκότατο κομμάτι από τους Elpis Worship το οποίο κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες με σκοπό να μας χαρίσει «δόξες κοσμικές και βασίλεια». Εντάξει, όχι σε εμάς, αλλά στον Ιησού. Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ωστόσο, είναι γιατί οι περισσότεροι γράφουν στα σχόλια πως «κρίντζαραν».

Οι Elpis Worship, οι οποίοι συστήνονται ως «ομάδα λατρείας με μεγάλο πάθος για τον Θεό και τη μουσική» δεν είναι νέοι στο χώρο καθώς έχουν πίσω τους μια βαριά χριστιανική ιστορία αν κρίνουμε από το κανάλι τους στο YouTube.

Σε περίπτωση που θέλετε να τους ψάξετε περισσότερο, προτείνουμε τα εξής κομμάτια:

-Η Μεγαλοσύνη σου
-Δοξάστε το όνομά Του
-Βασιλιάδων Βασιλιάς
-Δική Σου η μάχη Μου
-Η Καλοσύνη σου Θεέ

ο νέο τους hit, όμως, είναι το Μόνο ο Ιησούς και αυτός είναι και ο λόγος που γράφτηκε αυτό το κείμενο. Για την ακρίβεια, ένας από τους λόγους. Ο άλλος έχει να κάνει με τη Μαρίνα Σάττι η οποία είμαστε βέβαιοι πως το έχει ζηλέψει. Σκεφτείτε τους στίχους «σαν σκόνη να χαθούν στη ματαιότητα». Από την Μαρίνα Σάττι θα ακούγαμε ένα εκπληκτικό «σαν σκόνη να χαθούν στη ματαιότητα-τα-τα-τα».

Οι στίχοι:

Προσπαθώ, συνεχώς, χτίζω όνειρα,
να πετύχω να φτάσω πιο ψηλά,
Να κάνω όνομα για μένα.
O άδειος κόσμος δίνει άδεια όνειρα,
Ψεύτικες ελπίδες, πόνο, μοναξιά,
Να κάνω όνομα για μένα.
Μόνο τ’ όνομα: “Ιησούς” μένει αιώνια.

Και θέλω ό,τι κι αν αφήσω πίσω μου,
Σ’ όλους να θυμίζει γύρω μου,
Τον Ιησού μου.
Kαι έχω μόνο μια ζωή να ζήσω,
στους ανθρώπους να γνωρίσω,
Τον Ιησού μου.

Δόξες κοσμικές, και βασίλεια,
Σαν σκόνη θα χαθούν στη ματαιότητα,
Τ’ είναι αυτό που μόνο αξίζει;
Μίλησα για τον ζωντανό Χριστό;
Έδειξα τον ένα και μοναδικό;
Τίνος όνομα θα μείνει;

Ένας και μοναδικός,
Μόνο ο Ιησούς Χριστός,
Μόνο ο Ιησούς Χριστός, μένει αιώνια.
Ένας και μοναδικός,
Μόνο ο Ιησούς Χριστός,
Μόνο ο Ιησούς Χριστός, μένει αιώνια.

Περιμένουμε απάντηση από την Εκκλησία της Κυψέλης η οποία φημίζεται επίσης για τα τρομερά κομμάτια που κυκλοφορεί έχοντας πάντα για έμπνευση τον Θεό.