ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Τώρα οι nerds της ρωμιοσύνης έχουν το δικό τους ελληνορθόδοξο επιτραπέζιο

Το 'ΙΧΘΥΣ' υπόσχεται άπειρες ώρες διασκέδασης για σας και την παρέα σας με ερωτήσεις για την Παλαιά Διαθήκη και τις Ιερές Παραδόσεις της πατρίδας μας.

«Διασκεδαστικό και ενδιαφέρον! Παρέχει γνώσεις και αναζωπυρώνει τις αξίες και τα Πιστεύω του γένους μας!». Πρόσθεσε σε αυτή τη λεζάντα και το πολυτονικό σύστημα, και έχεις το καλύτερο επιτραπέζιο της ορθοδοξίας εκεί έξω.

Το επιτραπέζιο ΙΧΘΥΣ, δεν είναι για όλους, είναι μόνο για όσους το λέει η ελληνορθόδοξη καρδούλα τους. Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν. 600 ερωτήσεις και τέσσερις κατηγορίες μετά θα καταλάβεις καλά τι εννοούμε.

Είναι άνετα το καλύτερο δώρο για το βαφτιστήρι σου, ακόμα κι αν έχεις να πατήσεις στην εκκλησία απ’ τη μέρα που το βαφτισες -αν πάτησες και τότε.

επιτραπεζιο ορθοδοξια

Το έχει βγάλει στην αγορά «τὸ καταξιωμένο Σωματεῖο τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης (Ε.ΡΩ.)», το οποίο «δημιουργήθηκε τὸ 2016, ἀπὸ Λαρισαίους καὶ Θεσσαλονικεῖς ἐκπαιδευτικούς».

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε έως σήμερα την τύχη να διαγωνιστούμε πάνω στο πολύ απαιτητικό ταμπλό του, αλλά το εξώφυλλο του παιχνιδιού μας προϊδεάζει για τα καλύτερα. Αγιά Σοφιά, Παρθενώνας, τσολιάδες και μια αγέρωχη ελιά συμπληρώνουν το σκηνικό-ονείρωξη κάθε τηλεβιβλιοπώλη εκεί έξω που σήμερα τα έχει καταφέρει ως πολιτικός.

Και αν δεν πείστηκες ακόμη, δώσε βάση στις τέσσερις κατηγορίες των ερωτήσεων: Παλαιά Διαθήκη, Καινή Διαθήκη, Ιερά Παράδοση και Γενικές Ερωτήσεις.

επιτραπεζιο ορθοδοξια

Πάντως αν δεν νιώθεις και πολύ σίγουρος για τις γνώσεις σου πάνω σε θέματα που άπτονται της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, μη σε παίρνει από κάτω. Συμπεριλαμβάνει και ερωτήσεις με επίπεδο δυσκολίας κομμένο και ραμμένο πάνω στους αρχάριους, πάνω στους αναβαπτισμένους ελληνορθόδοξους χριστιανούς. Δώσ’ του μια ευκαιρία.