ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Βρήκαμε τι θα σε κάνει να αγαπήσεις τα open-ear design ακουστικά

Τα νέα Huawei FreeClip εγκαινιάζουν την Open-ear Τεχνολογία Ακρόασης και μας προκαλούν για νέες ηχητικές εμπειρίες.

Στη σύγχρονη κοινωνία, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτεροι φίλοι μας από τα ακουστικά μας. Αν το καλοσκεφτείς, είναι από τα λίγα αντικείμενα που χρειαζόμαστε περισσότερο από τα ακουστικά και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, χρησιμοποιώντας τα εκεί που πραγματικά τα έχουμε ανάγκη. Περπατώντας, κάνοντας γυμναστική, μέσα στα ΜΜΜ, σε κάποιο ταξίδι. Όταν όλα τα άλλα μοιάζουν δύσκολα, τα ακουστικά μας είναι εκεί για εμάς. Και για αυτόν τον λόγο οφείλουμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Η Huawei φέτος την άνοιξη κάνει το επόμενο βήμα στην αγορά των ακουστικών και με τα νέα Huawei FreeClip εγκαινιάζει την Open-ear Τεχνολογία Ακρόασης. Με το εντυπωσιακό C-bridge design δίνει στο κοινό ένα αποτέλεσμα εντελώς καινοτόμο και ουσιαστικά φέρνει στα αυτιά μας τον ήχο της επόμενης εποχής, διατηρώντας παράλληλα, όλα εκείνα που έκαναν τα προηγούμενα μοντέλα να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια αγορά. Τα ακουστικά έρχονται σε μαύρο και μωβ χρώμα και είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα, ενώ μπορείς να τα προμηθευτείς με ένα υπέροχο δώρο.

Μινιμαλιστική προσέγγιση και σχεδιασμός

Ένα μινιμαλιστικό σφαιρικό σχήμα δίνει στα ακουστικά μια κομψή εμφάνιση και ο εργονομικός σχεδιασμός τα κάνει άνετα και ελαφριά. Κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 5,6 γραμμάτια και ο open-ear σχεδιασμός επιτρέπει στα αυτιά να αναπνέουν, ενώ το TPU μειώνει τις δαχτυλιές και τα σημάδια. Το C-bridge design πέρα από τον καινοτόμο σχεδιασμό του, έχει περάσει φυσικά και όλα τα τεστ αξιοπιστίας και ταιριάζει άνετα στην πλειονότητα των αυτιών.

Άνετη εφαρμογή και ευχάριστη ανοιχτού τύπου ακρόαση

Τα πρωτοποριακά αυτά ακουστικά είναι εναλλάξιμα, με αυτοπροσαρμοζόμενα κανάλια ήχου αριστερά και δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς ουσιαστικά να φοράς οποιοδήποτε ακουστικό σε κάθε αυτί, χάρη στην λειτουργία Smart Wear Detection.

Ταυτόχρονα, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της Huawei, έχεις τη δυνατότητα για απόλυτο έλεγχο, χωρίς να χρειαστεί να είσαι στην οθόνη σου. Για παράδειγμα, με ένα διπλό χτύπημα, μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή ή παύση του ήχου και να απαντήσεις ή να τερματίσεις μια κλήση, ενώ με ένα τριπλό χτύπημα μπορείς να αλλάξεις κομμάτι όταν ακούς την αγαπημένη σου λίστα.

Δυνατός και απευθείας ήχος

Χάρη στον οδηγό υψηλής ευαισθησίας διπλού μαγνήτη 10,8 mm, τα Huawei FreeClip προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και καθαρά φωνητικά μέσα σε ένα μικροσκοπικό, λεπτό σώμα. Η διαρροή ήχου ελαχιστοποιείται από ένα εξελιγμένο σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων που είναι ενσωματωμένο μέσα στην ακουστική μπάλα, που σημαίνει ότι οι ήχοι μεταδίδονται με ακρίβεια στον ακουστικό πόρο, δημιουργώντας μια ιδιωτική εμπειρία ακρόασης.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

H διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας είναι σημαντική σε κάθε τεχνολογική αγορά και όπως αντιλαμβάνεσαι στα handsfree ακουστικά, τα οποία δεν φορτίζουμε και κάθε βράδυ, είναι κρίσιμο το να πληρούν τις προδιαγραφές. Με τα νέα ακουστικά της Huawei, μπορείς να ακούσεις έως και 8 ώρες με μια μόνο φόρτιση και 36 ολόκληρες ώρες με μια πλήρως φορτισμένη θήκη φόρτισης. 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για να ακούσεις μουσική για τρεις ώρες, επομένως καταλαβαίνεις για τι δυνατότητες μιλάμε.

Απρόσκοπτη σύνδεση διπλής συσκευής

Τα Huawei FreeClip μπορούν επίσης να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Μπορείς με λίγα λόγια να εναλλάξεις τον ήχο που παράγεται ανάμεσα σε smartphones, tablet, υπολογιστές ή ρολόγια. Αυτό ισχύει είτε η συσκευή εκτελεί iOS, είτε Android είτε Windows.

Τα νέα ακουστικά Huawei FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.