GAMES

Bρήκαμε τον τρόπο να γίνεις ο καλύτερος παίκτης στο Fortnite και γενικά στο online gaming

Το μυστικό είναι ένα: καλό και αξιόπιστο internet για να μην λαγγάρει το game την ώρα της μεγάλης μάχης. Η COSMOTE με την νέα της υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT δίνει τη λύση!

Ζούμε σε μια εποχή και όλα τα μεγάλα video games απαιτούν τη χρήση internet για να λειτουργήσουν. Πρώτα και καλύτερα είναι τα παιχνίδια Battle Royale, όπως το Fortnite, το Call of Duty: War Zone και το PUB-G. Τα συγκεκριμένα games έκαναν την εμφάνισή τους στα τέλη του 2017 και προκάλεσαν επανάσταση στον χώρο, καθώς κανείς μέχρι τότε δεν είχε σκεφτεί ότι κάποτε θα μπορούν 100 ή 150 παίκτες από κάθε σημείο του πλανήτη να συγκεντρωθούν στον ίδιο χάρτη και να παλεύουν για το ποιος θα μείνει ζωντανός. 

Τα συγκεκριμένα video games έγιναν αμέσως viral και μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει τεράστια αύξηση ζήτησης. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο Fortnite παίζουν καθημερινά περίπου 30 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, από εφήβους μέχρι ενήλικες οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν στον ελεύθερό τους χρόνο. Ki όλοι τους παλεύουν για ένα και μόνο πράγμα: να εξοντώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από τους αντιπάλους, να φτάσουν στην τελική μάχη και να πάρουν το πολυπόθητο win. 

Το μυστικό για να γίνει ο καλύτερος gamer στο Fortnite

Τι είναι, όμως, αυτό που μπορεί να σε κάνει καλό παίκτη στις μέρες μας; Μερικοί θα απαντούσαν τα skills, όπως άμεσα αντανακλαστικά, ψυχραιμία και καλό στόχο. Πράγματι εάν δεν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα σε μια αρένα που όλοι καραδοκούν για οποιαδήποτε λάθος. Το μυστικό, όμως, για να καταφέρεις να πάρεις τη μεγάλη νίκη είναι ένα: να έχεις καλό και αξιόπιστο internet. 

Όσοι παίζουμε παιχνίδια Battle Royale έχουμε να διηγηθούμε τραυματικές ιστορίες για τις φορές που φτάσαμε τόσο κοντά στη νίκη, ωστόσο, ένα ακαριαίο λαγγάρισμα μας ανάγκασε να χάσουμε το ματς με κατεβασμένα χέρια. Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, καθώς ακόμη κι ένα δευτερόλεπτο να κολλήσει η σύνδεση, μπορεί να συμβεί το μοιραίο. Και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το χάνουμε χωρίς να φταίμε εμείς. 

Το καλό internet που φέρνει τις σπουδαιότερες νίκες

Cosmote

Έχει φτάσει, όμως, η ώρα όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει κατά καιρούς οι gamers να λυθούν οριστικά καθώς η COSMOTE , με τη νέα αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE Home Connect, βελτιώνει ό,τι επηρεάζει τη σύνδεση του σπιτιού μας και έτσι μας απαλλάσσει από τον φόβο του να λαγγάρει το game τη στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο. 

Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνουμε στο site της νέας υπηρεσίας της COSMOTE, COSMOTE Home Connect κλείνουμε ραντεβού και εξειδικευμένοι συνεργάτες έρχονται άμεσα στο σπίτι μας, ελέγχουν τα πάντα και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για να τρέχει καλύτερα το internet. Αυτές σχετίζονται με παράγοντες που μπορεί να φαίνονται προφανείς, όπως συσκευές με τις οποίες συνδεόμαστε στο internet και την ποιότητα καλωδίωσης αλλά και με μερικούς ακόμη που μπορεί να μην περνούν εύκολα από το μυαλό μας, όπως τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Και κάπως έτσι, μπορούμε να παίξουμε με ηρεμία και περηφανευόμαστε στους κολλητούς μας την επόμενη μέρα πως δεν χάνουμε με τίποτα στο Fortnite.