ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Ξαναβρές τη φόρμα σου παρακολουθώντας εύκολα τη φυσική σου κατάσταση

Οι 3 σύμμαχοι που θα σε ξανακάνουν fit.

Τώρα που ο καιρός πέρασε και αναπολείς όλες εκείνες τις υπέροχες μέρες των διακοπών σου, μήπως ξανασκέφτεσαι τις παρασπονδίες στη διατροφή σου και τις συνέπειές τους; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό, δεν χρειάζεται να μετανιώνουμε για επιλογές που μας έδωσαν χαρά.

Και πριν σκεφτείς «ναι, αλλά…» λάβε υπόψη σου ότι μπορείς να ξαναγίνεις σύντομα fit, με λίγη γυμναστική και το οικοσύστημα έξυπνων συσκευών της Xiaomi (ζυγαριά Mi Composition Scale, fitness tracker Mi band 5 και νέο smartphone Redmi 9C) για να παρακολουθείς καλύτερα τα αποτελέσματά της προσπάθειάς σου.

Λένε ότι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, οπότε δες το έξυπνα μαζί με τις έξυπνες συσκευές τεχνολογίας.

Η Mi Composition Scale είναι η ζυγαριά ακριβείας που μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια 10 τύπους δεδομένων σώματος και να μετρήσει το βάρος και το επίπεδο λίπους, και ταιριάζει εύκολα σε κάθε περιβάλλον στο οποίο θα τοποθετηθεί. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς είτε στο γυμναστήριο είτε σε κάθε χώρο του σπιτιού σου και εύκολα να παρακολουθείς το βάρος σου.

Το Mi band 5, με 11 διαθέσιμα sport modes που περιλαμβάνουν κωπηλατικό και ελλειπτικό μηχάνημα, yoga, σκοινάκι και ποδήλατο εσωτερικού χώρου, είναι το εργαλείο για να επιλέξεις την άσκηση που θες και να παρακολουθείς τις θερμίδες που καις. Ακόμη κι όταν δεν αθλείσαι όμως, μπορείς να ξέρεις τα πάντα για το σώμα σου, αφού χάρη στο επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων και των αισθητήρων γυροσκοπίου 3 αξόνων, το band θα καταγράφει καθημερινά τον καρδιακό ρυθμό, την πίεση και την ποιότητα ύπνου σου. Μάλιστα, μπορείς να ελέγξεις και την κάμερα του κινητού απομακρυσμένα, τραβώντας μια φωτογραφία χωρίς να αγγίξεις το Redmi 9C σου!

Το Redmi 9C είναι το smartphone που χρειάζεσαι για να παρακολουθείς καλύτερα τα τη φυσική σου κατάσταση, συγχρονίζοντας τα δεδομένα από τη Mi Composition Scale και το Mi band 5

Με το Mi Fit app της Xiaomi μπορείς να τσεκάρεις ανά πάσα στιγμή τις επιδόσεις σου και να τις αναπροσαρμόζεις όπως χρειάζεται κάθε φορά. Επίσης μπορείς άνετα να ασχολείσαι με το κινητό σου την ώρα που γυμνάζεσαι, αφού η εξαιρετική του ανάλυση Full HD+ 2340×1080 εξασφαλίζει καθηλωτική οπτική εμπειρία και ταυτόχρονα μια καθαρή εικόνα του κόσμου γύρω σου. Χάρη στην λειτουργία μπλε φωτός, μπορείς να περάσεις άνετα πολλές ώρες στο τηλέφωνό σου χωρίς κόπωση των ματιών.

Λοιπόν; Πιστεύεις ακόμα ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναβρείς τη φόρμα σου; Για πες.