ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιτέλους είδαμε πώς θα μοιάζει το νέο Xbox Series X

Ήρθε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης κονσόλας της Microsoft.

Ο Phil Spencer -λέγε με το αφεντικό του Xbox- ήταν την Πέμπτη το βράδυ στα Game Awards -τα Oscar των video games που περιγράψαμε κι εδώ– και μας χάρισε μια μεγάλη έκπληξη: μια κλεφτή ματιά στο επόμενο Xbox.

Το όνομά του θα είναι ‘Xbox Series X’ και όπως βλέπεις και εσύ στην εικόνα πρόκειται για ένα μεγάλο μαύρο ορθογώνιο κουτί (thank you, Captain Obvious) με μία σχισμή για να μπαίνει το παιχνίδι.

Δες το trailer που κυκλοφόρησε:

 

Ναι, εντάξει, δεν αποκαλύπτει και πάρα πολλά πράγματα αλλά κάτι μας λέει ότι η Microsoft έχει όλον τον χρόνο μπροστά της να μας γεμίσει με λεπτομέρειες.

Από ό, τι φαίνεται πάντως το Xbox θα επιμείνει στα disk based games, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει και πολύ το τηλεχειριστήριο. Ένα μόνο επιπλέον κουμπί φαίνεται να προστέθηκε στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου, κάτω απ’ το κλασικό button ‘Xbox’.

O Spencer δεν είπε και πάρα πολλά, ό, τι είπε το είπε αυτό το λιτό trailer, ανοίχτηκε όμως στο θέμα “games”. Συγκεκριμένα, εξήγησε ποιο θα είναι ένα απ’ τα πρώτα παιχνίδια που θα βγουν μαζί με το Xbox Series X και αναφέρθηκε στο ‘Senua’s Saga: Hellblade II’, sequel του ‘Hellblade: Senua’s Sacrifice’ (προφανώς).

Εν αναμονή λοιπόν, έχουμε 12 μήνες μπροστά μας -μάλλον Χριστούγεννα του 2010 θα βγει- για να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.