ΥΓΕΙΑ

Υπάρχει τρόπος για να πυκνώσει το μαλλί σου

Όσο υπάρχουν ακόμα τρίχες, υπάρχουν και λύσεις.

Τα χρόνια που περνάνε και η συνακόλουθη ωρίμανση, φέρνουν μαζί τους και το ανάλογο τίμημα. Για κάθε πόντο εμπειρίας που κερδίζεις, φαίνεται πως θα πρέπει να θυσιάσεις κι έναν αντίστοιχο μαλλιών. Τι να κάνεις, δεν τους φτιάχνουμε εμείς τους νόμους.

Για τους περισσότερους άνδρες κοντά στα 30, η αραίωση των μαλλιών είναι πιο σίγουρη κι απ’ τη νύστα μπροστά στον καναπέ πριν καν το ρολόι δείξει έντεκα το βράδυ ή το πιάσιμο σε κάθε πιθανό μυ του σώματος μετά από 5 λεπτά γυμναστικής. Μην αγχώνεσαι όμως, λύσεις υπάρχουν. Και για τη νύστα και για το πιάσιμο, αλλά κυρίως, για την αραίωση των μαλλιών.

Πριν τα βάψεις λοιπόν μαύρα και αρχίσεις τις πατέντες απόγνωσης, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού με έναν ειδικό της Advanced Hair Clinics για να σου λύσει όλες τις απορίες και να σου προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για το επόμενο βήμα, ώστε να δεις άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα και να αποχαιρετήσεις την αραίωση. Μετά θα συνεχίζεις να νυστάζεις και να πιάνεσαι, αλλά τουλάχιστον θα το κάνεις με πυκνό και περήφανο μαλλί.

Μέχρι ωστόσο να συναντήσεις κάποιον ειδικό, είμαστε εδώ για σένα, προτείνοντάς σου τρόπους για να κάνεις το μαλλί σου να είναι και πάλι πυκνό, για να ανακτήσεις, εκτός από τις τρίχες σου, την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

Όσο πιο κοντά, τόσο πιο καλά

Το ότι το μαλλί σου μειώνεται και αραιώνει, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν πρέπει και να κουρεύεται. Ίσα-ίσα, που το κούρεμα μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση στο βωμό της πυκνότητας. Πολύ απλά, ένα κοντό κούρεμα θα βοηθήσει τα σημεία τα οποία έχουν υποστεί την αραίωση να περνάνε απαρατήρητα, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει και καθιστά πιο υγιή και την ήδη υπάρχουσα τρίχα. Σε κάθε περίπτωση, πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, μπορείς να συμβουλευτείς και έναν κομμωτή για το πώς θα καμουφλάρεις την αραίωση, πριν την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά με κάτι πιο μόνιμο και δυναμικό.

Δώσ’ τους ζωντάνια

Τώρα που βρήκες το ιδανικό μήκος για να καμουφλάρεις την αραίωση, ήρθε η ώρα να βεβαιωθείς πως τα μαλλιά σου έχουν και τη ζωντάνια που τους αξίζει. Όταν διαπιστώνεις πως το μαλλί σου αραιώνει και χάνει τη δύναμή του, είναι σημαντικό να εξασφαλίσεις την σωστή ροή αίματος στο κεφάλι σου, κάτι που θα πετύχεις τρίβοντάς το έντονα κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσφέρεις ενέργεια στο μαλλί και το κεφάλι σου, ενισχύοντας τη δύναμη και την ζωντάνια τους.

Μην το παρακάνεις με τα προϊόντα

ΟΚ, το μαλλί σου δεν κάθεται με τίποτα χωρίς τη χρήση κάποιου ειδικού προϊόντος, το δέχομαι. Μπορείς τουλάχιστον να αποφύγεις ζελέ και έντονες κρέμες και να εστιάσεις σε μικρό-ίνες όπως μία κρέμα υφής, η οποία θα βοηθήσει το μαλλί σου να να πάρει το σχήμα που επιθυμείς ώστε να μοιάζει πιο πυκνό και γεμάτο, χωρίς ταυτόχρονα να επιβαρύνει την υγεία της τρίχας.

Χτίσε αυτοπεποίθηση

Το να στραφείς σε μεταμόσχευση ή κάποιου άλλου είδους θεραπεία δεν είναι απαραίτητα η πρώτη λύση. Πριν από αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό στιλ κουρέματος, το οποίο θα κολακεύει περισσότερο το μαλλί σου και θα σε κάνει να αισθανθείς πιο άνετα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου. Έχε στο νου σου ότι το να αισθάνεσαι εσύ ωραία με την εικόνα και την εμφάνισή σου, είναι το πρώτο και βασικότερο ζητούμενο.

Η ώρα των ειδικών

Σε κάθε περίπτωση, επειδή υπάρχει τριχόπτωση και τριχόπτωση κι επειδή κάθε τριχωτό της κεφαλής είναι κι ένας ξεχωριστός κόσμος, ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερη και διαφορετική φροντίδα, ένας από τους ειδικούς της Advanced Hair Clinics είναι εδώ για σένα. Αφού τον συμβουλευτείς και μοιραστείς μαζί του τους προβληματισμούς σου, θα σου προτείνει την θεραπεία που ταιριάζει στο κεφάλι και το πρόβλημά σου, ώστε το πυκνό μαλλί να μην είναι πια για σένα ένα όνειρο αλλά η πραγματικότητα. Αν θέλεις μάλιστα να είσαι προνοητικός, μπορείς να κάνεις και το ειδικό τεστ DNA, για να μάθεις την φυσική σου προδιάθεση για την τριχόπτωση και να πάρεις τα μέτρα σου πριν καν αυτή σε επισκεφτεί.