ΕΞΟΔΟΣ
SPONSORED

Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης στο πιο εντυπωσιακό launch event

Βρεθήκαμε στο εντυπωσιακό launch event στο Λιμάνι του Πειραιά και ζήσαμε μία premium εμπειρία που μας έκανε να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. 

Στο Λιμάνι του Πειραιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό event, αντάξιο της μοναδικότητας του προϊόντος που λανσαρίστηκε και της premium εμπειρίας που αυτό προσέφερε σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να δώσουμε το παρόν.

Τετάρτη βράδυ λοιπόν (25/10) και βρεθήκαμε στην Πέτρινη Αποθήκη, στο Λιμάνι του Πειραιά. Εκεί, όπου έγινε το λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής συσκευής θερμαινόμενου καπνού, που έφτασε και στη χώρα μας για να αλλάξει όλα ξέραμε μέχρι σήμερα για τη θερμαινόμενη καπνική απόλαυση.

Τις απαραίτητες συστάσεις έκανε η Ελληνίδα supermodel και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, που άνοιξε την εκδήλωση με την unique και fun παρουσίαση του προϊόντος.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία εξαιρετικής ποιότητας, καινοτόμας τεχνολογίας και κομψού σχεδιασμού συσκευής θερμαινόμενου καπνού που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις. Συνδυάζει το αμερικάνικο δημιουργικό πνεύμα με το ιαπωνικό πάθος για τελειότητα και φέρει την εγγύηση και την υπογραφή της Japan Tobacco International.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί.

Συνεχίστηκαν με τις ευφάνταστες γεύσεις που μας προσέφερε ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, το μοναδικό fashion performance που μας χάρισε ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Τάσος Σοφρωνίου, καθώς και το εντυπωσιακό audio/light show, το πρώτο με τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία που συνέβη στην Ελλάδα, προβαλλόμενο στο Πλοίο Liberty για να ολοκληρωθούν με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Η βραδιά του launch event ολοκληρώθηκε με μία live performance από τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Και κάπως έτσι, μία Τετάρτη του Οκτωβρίου ζήσαμε στο Λιμάνι του Πειραιά μία αλησμόνητη εμπειρία χάρη στη νέα πρωτοποριακή θερμαινόμενη συσκευή καπνού, που υπόσχεται να ζήσουμε μαζί της τις πιο μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.