SHOPPING
SPONSORED

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα

Πρόκειται για ένα κατάστημα νέας γενιάς με οικολογική φιλοσοφία κατασκευής: 2.200 τ.μ. με απόλυτη ενεργειακή απόδοση, όπου πραγματικά θα νιώσεις σαν το σπίτι σου.

Πώς θα φανταζόσουν την ιδανική καταναλωτική εμπειρία, τώρα που πλησιάζει η Black Friday; Όποτε έρχονται εκπτώσεις, συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι ένα μεγάλο εμπορικό κατάστημα να έχει προβλέψει ώστε να λειτουργούν όλα ρολόι.

Να είναι ευχάριστο και ευρύχωρο, αλλά κυρίως να είναι σε θέση να εξυπηρετεί ταυτόχρονα πελάτες διαφορετικών ταχυτήτων, γλιτώνοντας τον πονοκέφαλο και το χάσιμο χρόνου τόσο για εκείνους που έχουν αποφασίσει από πριν τι θα αγοράσουν, όσο και για τον κόσμο που θέλει να ζήσει στο απόλυτο τις αγορές του. Με άλλα λόγια, πρέπει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.

Το καινούργιο κατάστημα Κωτσόβολος που εγκαινιάστηκε στην Καλλιθέα – μεταστέγαση του ήδη υπάρχοντος καταστήματος – δείχνει τον δρόμο. Από την ανθρακί πρόσοψη, κόβει την ανάσα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, υπερσύγχρονο κατάστημα στα πρότυπα του εξωτερικού, επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 262, μόλις 50 μ. μακριά από το προηγούμενο κατάστημα, με συνολική έκταση στα 2.200 τ.μ.: το κτίριο απλώνεται σε τρεις ορόφους, είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, διαθέτει δωρεάν parking, αλλά το κυριότερο είναι πως για την κατασκευή του αξιοποιήθηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα λίγα κτήρια στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α΄.

Η αξιέπαινη φροντίδα κατασκευής περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, περιμετρική επένδυση εξωτερικών τοίχων με θερμομόνωση, θερμομόνωση δώματος, κλιματισμό με εγκατάσταση μονάδων υψηλής θερμικής (CPO) και ψυκτικής (EER) απόδοσης, συστήματα αερισμού – εξαερισμού των χώρων του καταστήματος με ανάκτηση ενέργειας 70% και πηγές φωτισμού τύπου LED με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Το κατάστημα είναι τόσο ξεχωριστό και έχει τέτοια ατμόσφαιρα που από το πρώτο βήμα, αισθάνεσαι οικειότητα, νιώθεις “σαν στο σπίτι σου”. Είναι το «νέο σπίτι της τεχνολογίας», με πρωταγωνιστές τις καινοτόμες τεχνολογίες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες – προϊόντα gaming, τεχνολογικά συστήματα ήχου, smartphones κι άλλες smart συσκευές, τηλεοράσεις και laptops σε υποδέχονται στο ισόγειο, μαζί με το ζεστό χαμόγελο των υπαλλήλων.

Στο ισόγειο βρίσκονται επίσης οι υπηρεσίες που αφορούν εξυπηρέτηση σε χρόνο dt: το Quick point για άμεση παραλαβή των παραγγελιών, τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro, όπως και η υπηρεσία Pay Express, για να γλιτώσεις την αναμονή στα ταμεία. Την ίδια στιγμή, στους επάνω ορόφους, το νέο πολυκατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα ξεδιπλώνει την εμπειρία αγοράς με έναν μοναδικό τρόπο:

 

Υπάρχει το Service Point για επί τόπου επισκευές σε λιγότερο από μία ώρα, και το σημείο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Κ Plus, για όποια βοήθεια χρειαστείς, όπως και το σημείο πώλησης κουζινομηχανών, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα εξαρτήματα και τις δυνατότητες τους, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από διαδραστικπές οθόνες.

Ένα μεγάλο επίσης ατού του νέου καταστήματος είναι στον δεύτερο όροφο: εκεί ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει την κουζίνα των ονείρων του με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας.

Η φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος είναι σε κάθε όροφο να υπάρχουν διαφορετικά corners για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Μια ολιστική και άνετη εμπειρία που να αποδίδει στο μέγιστο για κάθε κατηγορία πελάτη – είτε πρόκειται να κάνεις μια γρήγορη στάση και ζητάς άμεση εξυπηρέτηση, είτε αποφασίσεις να περάσεις ώρες στο κατάστημα, ρωτώντας πληροφορίες σαν σωστός geek των ηλεκτρονικών συσκευών και κάνοντας στο ενδιάμεσο ένα διάλειμμα για να παίξεις ένα παιχνίδι στη γωνιά Here to Play, όπως έκανα εγώ στα εγκαίνια του καταστήματος.

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας στην Καλλιθέα ήρθε για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία. Επισκέψου το και νιώσε «σαν στο σπίτι σου».