ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλες οι εμφανίσεις του Μουντιάλ από την καλύτερη στη χειρότερη

Βαθμολόγησε και ανάδειξε τη στυλιστική πρωταθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι αυτή η γλυκιά προσμονή που φτάνει επιτέλους στο τέλος της. Είναι οι βραδιές με φίλους, μπάλα, φαγητό, γκολ και πανηγυρισμούς που έρχονται. Μας είχε λείψει το Μουντιάλ. Τέσσερα χρόνια, άλλωστε, ήταν πολλά. Ήρθε, όμως, και είμαστε εδώ σαν έτομοι από καιρό για τον δικό μας ‘μήνα του μέλιτος’.

Πριν δούμε τους παίκτες των 32 ομάδων να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο, είπαμε να κάνουμε ένα ranking στις εμφανίσεις τους. Από την καλύτερη στη χειρότερη. Όπως σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο έτσι και σε αυτό της Ρωσίας υπάρχουν φανέλες που κλέβουν την παράσταση, όπως αυτή της Νιγηρίας η οποία έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων, ενώ είναι κι άλλες που είναι να απορείς πώς και επιλέχθηκαν.

Ψήφισε την καλύτερη και τη χειρότερη για να δούμε ποιος θα πάρει τον πρώτο -έστω ανεπίσημο- τίτλο του φετινού Μουντιάλ.

Από τις 14 Ιουνίου και ως τις 15 Ιουλίου, το Oneman ζει, αναπνέει και γράφει για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Και τρώει μουντιαλικά και πλουσιοπάροχα γεύματα με αυθεντικό γύρο Nostimost, ιδανικά για να συνοδεύουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς και μεγάλες συζητήσεις για μπάλα.

Σήμερα, απόλαυσε τους αγώνες σου με λαχταριστό αυθεντικό κεμπάπ από πρόβειο και βόειο κρέας, έτοιμο μέσα με μερικά λεπτά.