11…Ο τυχερός σου αριθμός

Ανυπόμονος… κοιτάς το ρολόι, κολλημένος εδώ και ώρα στα φανάρια. H ώρα 11:11.Τι σύμπτωση η πινακίδα του μπροστινού αυτοκινήτου έχει αριθμό 111.
SHARES

Ξέρεις… στην Anytime ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου μόνο από €11 το μήνα!

Τι… ακόμα το σκέφτεσαι; Πίστεψε με τέτοιες προσφορές δε βρίσκεις συχνά.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή

Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μην ξεχνάς…

…οτιδήποτε και να σου συμβεί στο δρόμο, η Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο για να σε βοηθήσει και να σου βρει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Μη χάνεις χρόνο… Κάνε τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου.

Share
 

24Media Network

Έλληνες φορ: Έξω πάμε καλά

Στη Super League οι ομάδες προτιμούν ξένους επιθετικούς, αλλά στο εξωτερικό οι Έλληνες στράικερ ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά. Το Sport24.gr παρουσιάζει τα κατορθώματα των Ευθύμη Κουλούρη, Βαγγέλη Παυλίδη, Ταξιάρχη Φούντα, Δημήτρη Διαμαντάκου και Τάσου Δώνη.

Για ένα καπρίτσιο

Για ένα καπρίτσιο, αντί για Χατζηγιοβάνη - Καμπετσή βλέπαμε Κολοβό & Μολό και θα βλέπαμε και τον Μπεκ αν δεν είχε μόνιμη θέση στο ιατρείο και σε κρεπερί. Γράφει ο Τσάρλυ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO