PUBLI

Από μαλλί πως πας;

Ένα reality check για την υγεία (και την πορεία) των μαλλιών σου από το Nioxin.

Έλα πες την αλήθεια, είσαι από τους τύπους που στο νεσεσέρ των διακοπών του δεν έβαλε σαμπουάν γιατί πάντα ταξιδεύει με τη σιγουριά ότι η γυναίκα του, η φίλη του, ή η αδερφή του θα τον προμηθεύσουν με ό,τι αυτές έχουν επιλέξει. Σίγουρα το ίδιο κάνεις και στο σπίτι σου! Χάνεσαι στα τόσα προϊόντα μαλλιών που βλέπεις στο μπάνιο σου και αναρωτιέσαι ποιο απ’ όλα κάνει για τα δικά σου μαλλιά. Παρόλα αυτά, αγχώνεσαι με την πρώτη τρίχα που θα βρεις στο μαξιλάρι ή στο νιπτήρα σου.

Μην το παίρνεις και τόσο βαριά. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από την τριχόπτωση και την αραίωση, να τα δυναμώσεις και να τα κάνεις πιο πυκνά. Θα σου πούμε ευθύς αμέσως τι να κάνεις: Παίρνεις ένα μπολ, στύβεις μέσα 2 λεμόνια, προσθέτεις 2 κουταλάκια ξύδι και… Μην κάνεις κανένα αστείο και εμπιστευθείς τέτοια ματζούνια, γιατί όποιος σου μιλάει γι’ αυτά, δεν έχει ιδέα από καινοτομία και επιστήμη! Tι μπορείς να εμπιστευτείς; Θα σου πούμε εμείς:

Τα εξειδικευμένα 3D προϊόντα ΝΙΟΧΙΝ για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά.

Είναι τα προϊόντα που μπορεί να εμπιστευτεί κάθε άνδρας που θέλει να κρατήσει στη θέση του τα μαλλιά της κεφαλής του. Που μπορεί να τα βρει; Σε συνεργαζόμενα κομμωτήρια. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και ελεγμένα χωρίς ‘υποσχέσεις’ ότι θα κάνεις το μαλλί του Khal Drogo.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας εμπιστεύτηκε το Nioxin και μόλις ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί, και ήδη έχει ξεκινήσει να βλεπει τα μαλλιά του πιο πυκνά και υγιή. Εάν δεν μας πιστεύεις μπορείς να το δεις μέσα από το παιχνίδι που εκτυλίσσεται στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, παρέα με τη σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά. Η ομάδα του NIOXIN στέλνει ένα κλειδωμένο κουτί στον Γρηγόρη και ένα κλειδί στη Νάταλι. Φυσικά μαζί υπάρχει ένα γράμμα με οδηγίες. Ο Γρηγόρης πρέπει να κρύψει το κουτί κάπου μέσα στο σπίτι και η Νάταλι να το βρει με το παραδοσιακό παιχνίδι «κρύο-ζέστη». Το κουτί αυτό περιέχει προϊόντα NIOXIN για κάθε ανάγκη των μαλλιών τους. Πρέπει ο καθένας να διαλέξει αυτό που πιστεύει ότι ταιριάζει στις δικές του, σύμφωνα με τα μικρά hints που του δίνονται εντός του κουτιού.

Ακολουθεί spoiler…

Για τον Γρηγόρη θα είναι προϊόντα όπως το NIOXIN 3D Kit 2 για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά, η εξειδικευμένη θεραπεία Night Density Rescue κατά της τριχόπτωσης, καθώς και το 3D Τhickening Gel για styling που ενισχύει την πυκνότητα των μαλλιών! Έτσι κάνουν μαζί το επόμενο βήμα στην προστασία των μαλλιών τους και στην ενίσχυση της πυκνότητάς τους. Φυσικά τα συστήνουν και σε όσους από εσάς δεν τα ξέρετε ήδη. Στο Instagram προφίλ του μπορείτε να τσεκάρετε το παιχνίδι που θα παίζουν αλλά και να συμμετέχετε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το ίδιο ακριβώς NIOXIN BOX με αυτό του ζευγαριού, με προϊόντα #NIOXINfor2.