Είναι ένας γάτος που τον λένε Yoda και δουλεύει στη διαφήμιση

Βρήκαμε την πιο περίεργη και διασκεδαστική κάρτα των Χριστουγέννων και έρχεται από τον Yoda, τον γάτο της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory.
SHARES

H The Newtons Laboratory έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη, αποκαλύπτωντας ποιο είναι το πιο δημιουργικό μυαλό εντός των τειχών της. Όχι, όχι, δεν είναι ανθρώπινο μυαλό. Είναι μιας γάτας που τη λένε Yoda.

Στους Newtons υπάρχει μία γάτα, ο Yoda, που κανονικά θα έπρεπε να περνάει τον περισσότερο χρόνο του βολτάροντας μέσα στην εταιρεία. Η αλήθεια όμως είναι ότι περνάει τον χρόνο του δημιουργώντας τις καλύτερες διαφημίσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. (Και αυτό το κείμενο ο Yoda το έγραψε).

H The Newtons Laboratory δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια και σύντομα μέσα από τη δημιουργική της δουλειά έγινε μία από τις μεγαλύτερες και πιο βραβευμένες εταιρείες στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια έβγαλε μερικές από τις πιο γνωστές και πετυχημένες καμπάνιες για πελάτες όπως η WIND, η Τράπεζα Πειραιώς, ο ΟΠΑΠ, τα Lidl και για πολλούς ακόμα. Όμως, φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να μας δείξει ποιος πραγματικά κάνει τη δουλειά της εταιρείας.

 

Share
 

24Media Network

Τα γκολ του Ch. League

Το Champions League 2018-2019 ξεκίνησε την Τρίτη (18/9). Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα γκολ που έχουν σημειωθεί στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί.

Ο γρίφος του Μαρίνου

Ανακατεύει την τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης και ετοιμάζει εκπλήξεις για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Οι δυο εκδοχές στο γρίφο του τεχνικού της Ένωσης.

 
PROMO
Social Man