PUBLI

Φθινοπωρινός παριζιάνικος αέρας φύσηξε στα Carnicero!

Η συνεργασία των premium meat & delikatessen Carnicero σε Κηφισιά και Ψυχικό με τον σεφ Ηλία Σκουλά για την δημιουργία μιας σειράς εδεσμάτων αποκλειστικά για τα Carnicero, δημιουργεί αίσθηση!

Μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon, χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, Crépinette από κοτόπουλο, αλλά και ένα φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που θα προσφέρεται μέσα σε βάζο!

Αυτή είναι μόνο η αρχή, μιας και στην πορεία ο γνωστός σεφ πρόκειται να δημιουργήσει και άλλα προϊόντα τα οποία θα τα βρίσκει κανείς αποκλειστικά και μόνο στα σημεία πώλησης των premium meat & delikatessen Carnicero!

Λίγα λόγια για τα premium meat & delikatessen Carnicero

Τα Carnicero προσφέρουν γαστρονομικές δημιουργίες  από ελληνικά κρέατα με παραδοσιακές γεύσεις, όπως ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, αλλά και διεθνείς γεύσεις όπως paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers και πολλά άλλα.

Εισάγουνε κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο σε επιλεγμένες κοπές που θα ικανοποιήσουν τα πιο απαιτητικά γούστα.

 

Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να δώσει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος και ψησίματος του κάθε κρέατος ή εδέσματος.

Επίσης διαθέτουν μοναδικά αλλαντικά από Ισπανία και Ιταλία, καθώς και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, ξύδια, και ό,τι ακόμα προσθέτει αξία στο φαγητό σας.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στην μεγάλη γκάμα τυριών που διαθέτουν τα Carnicero, με αποκλειστικότητα στα pecorino της γνωστής οικογένειας τυροκόμων BUSTI από την Τοσκάνη και των παραδοσιακών τυριών του διάσημου οίκου LUIGI GUFFANTI, που παράγουν τα τυριά τους από το 1876!

Τέλος, διαθέτει ενημερωμένη κάβα με ελληνικά κρασιά και ελληνικές φρέσκιες μπύρες, που θα συνοδεύουν τα πιάτα σας και ολοκληρώνουν τη γευστική απόλαυση!

 

Καταστήματα premium meat & delikatessen Carnicero:

Δημητρίου Βασιλείου 18

Ν.Ψυχικό – 15451

Τηλ.: 2106770050

Τηλ.: 6945777769

Λεωφ. Κηφισίας 322

Κηφισιά – 14563

 Τηλ.: 2108015100

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-21:00

Σάββατο: 09:00-20:00

Σημείο πώλησης:

Εστιατόριο Magna Grecia

Σόλωνος 9

Αθήνα – 10671

Yoleni’s Greek Gastronomy Center – 1ος όροφος

Τηλ.: 2122223629

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Κυριακή : 13:00-24:00

[email protected]

facebook.com/carniceromeat

www.carnicero.gr/