Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον:Εδώ ξεκινά η καριέρα για νέους απόφοιτους!

Οι υποβολές των αιτήσεων μόλις ξεκίνησαν, για το πρόγραμμα που φέτος συμπληρώνει 27 χρόνια.
SHARES

Το Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκινά για ακόμη μία χρονιά και καλεί νέους με ταλέντο και όρεξη, να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Εδώ και 27 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους να εξελιχθούν στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων που επενδύει στο δυναμικό της με το 40% να ανήκει στη γενιά Υ.

Μέχρι τις 9 Ιουλίου νέες και νέοι που έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές τους και η εργασιακή τους εμπειρία δεν ξεπερνά τα 2 έτη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η διαδικασία επιλογής παρέχει τη δυνατότητα γνωριμίας με τους υποψηφίους, μέσα από στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και προσωπικές συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα τους, τη δημιουργικότητά τους και το ομαδικό τους πνεύμα,  από προσομοιώσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας..

Οι Graduate Trainees που θα επιλεχθούν, εντάσσονται στη μεγάλη και δυνατή ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Αποκομίζουν θεωρητική και πρακτική γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας εταιρείας που τα προϊόντα της απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές. Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος, αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως έχουν ήδη επιτύχει περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες. Σε όλη την πορεία του πλάνου ανάπτυξής τους, οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται ενεργά από τους συνάδελφους τους στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, που αναλαμβάνουν να τους καθοδηγήσουν και να τους δώσουν κίνητρα, έμπνευση και γνώση, ώστε να αναπτύξουν και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να συμβάλλουν ενεργά και ουσιαστικά στους στόχους και την πορεία της εταιρείας. 

Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των νέων, που αποτελούν το μέλλον της χώρας. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Γενιάς Y στην Ελλάδα, μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις στηρίζει τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Εμπνέει, δίνει δυνατότητες και καλλιεργεί ένα περιβάλλον που τους προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, κάθε χρόνο, η εταιρεία προσφέρει δεκάδες εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και τις πωλήσεις της, έναν τομέα πρώτο σε ανθρώπινο δυναμικό συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Graduate Trainee αλλά και τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί για την ανάπτυξη των νέων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον gr.coca-colahellenic.com

Share
 

24Media Network

Φρούριο το ΟΑΚΑ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέλαβε με δικά της έξοδα την ενίσχυση των υποδομών του "Σπύρος Λούης", ενόψει του αιώνιου ντέρμπι (18/9) με τον Ολυμπιακό.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO