H Syncbnb κορυφαία ελληνική startup τουρισμού στα Futourism awards 2018

Η Syncbnb, μια νέα ελληνική startup στον χώρο του τουρισμού, απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό “Futurism18” στα πλαίσια της έκθεσης Hoteltech που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018.
SHARES

Οι 14 διαγωνιζόμενες startup, όλες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, είχαν 7 λεπτά να περιγράψουν την επιχειρηματική τους ιδέα, προϊόν ή υπηρεσία και να πείσουν τους 7 κριτές για την εμπορική βιωσιμότητα και προοπτική ανάπτυξης των υπηρεσιών τους.

Την συγκεκριμένη ενότητα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, στελέχη του κλάδου, funds καθώς και στελέχη του EOT και του Υπουργείου Τουρισμού που εκτιμούν ότι η καινοτομία είναι απαραίτητο συστατικό για μία επιτυχημένη τουριστική πολιτική. Υποστηρικτές της συγκεκριμένης ενότητας με βραβεία ήταν η Accenture που θα παρέχει σε τρεις από τις startups που ξεχώρισαν συμβουλευτικές υπηρεσίες συνολικής διάρκειας 10 ωρών, ενώ ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας) θα προσφέρει στους 3 πρώτους μια θέση στο περίπτερο της ελληνικής αποστολής στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη.

 

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με πρόεδρο τον κ. Πάνο Οπλοποιό, σύμβουλο της Υπουργού Τουρισμού, ενώ την εκδήλωση τίμησε καθ’ όλη την διάρκειά της ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης ο οποίος δήλωσε: «Έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο και την ωριμότητα των startups που παρουσιάσανε σήμερα. Έχω δει πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις στο εξωτερικό και μπορώ με μεγάλη βεβαιότητα να πω πως οι ιδέες που ακούσαμε σήμερα είναι τουλάχιστον εφάμιλλες, αν όχι και καλύτερες. Η πόρτα του Υπουργείου είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς τους νέους ανθρώπους και υπάρχουν πολλές κοινές δράσεις στις οποίες μπορούμε να συνεργαστούμε»

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Syncbnb είπε: «Είναι το πρώτο μας βραβείο ως startup και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε μια ομάδα 6 ατόμων και το βραβείο αυτό ανήκει στον καθένα μας εξίσου. Ο στόχος μας για τα επόμενα 3-5 χρόνια είναι να γίνουμε η Νο1 υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης παγκοσμίως – αλλά κάθε ταξίδι ξεκινάει από το πρώτο βήμα. Το σημερινό βραβείο θα μας βοηθήσει αυτό το πρώτο βήμα να γίνει άλμα.»

Η Syncbnb (www.syncbnb.com) βοηθάει ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τα έσοδά τους συγχρονίζοντας τις κρατήσεις ανάμεσα σε πολλαπλές πλατφόρμες τύπου Airbnb (Homeaway, Booking.com, Expedia, TripAdvisor, κλπ). Ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα και έχει αντλήσει κεφάλαια από αρκετούς Έλληνες angel investors, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν ήδη τον επόμενο γύρο χρηματοδότησής τους.

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Ήμουν sugar girl για έναν μήνα

Όταν οι άντρες πληρώνουν για να έχουν δίπλα τους 'κουκλάκια' και οι γυναίκες ψάχνουν τους 'ώριμους άντρες με λεφτά'.

Social Man
PROMO