Η Tuborg στο Fashion Room Service 2018

Φυσικές στιγμές αναζωογόνησης στο Natural Refreshment Room της Tuborg με τις 3 μοναδικές γεύσεις Lemon, Lime-Green Tea και Orange-Cinnamon
SHARES

H Tuborg συμμετείχε στο Fashion Room Service, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό Ozon την Τρίτη 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton.

O 9ος όροφος του Hilton πλημμύρισε από fashion editors, στυλίστες, φωτογράφους, καλλιτέχνες, bloggers και fans της ελληνικής μόδας οι οποίοι περιηγήθηκαν στα δωμάτια του ορόφου, απολαμβάνοντας τις προτάσεις δεκάδων καλλιτεχνών και δημιουργών και ανακαλύπτοντας όλες τις νέες τάσεις.

 

Στο τέλος του διαδρόμου, στη σουίτα Νο. 946, τους περίμενε το Natural Refreshment Room της Tuborg, για μια στάση φυσικής δροσιάς και αναζωογόνησης μέσα από τις τρεις μοναδικές γεύσεις: Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda & Tuborg Orange-Cinnamon Soda. Εκατοντάδες επισκέπτες που έκαναν check-in στο δωμάτιο, καθώς και οι δημιουργοί των brands που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία ξεδιψάσουν φυσικά, αλλά και να φωτογραφηθούν μπαίνοντας σε κλήρωση για δωρεάν προϊόντα Tuborg στο Instagram!

https://www.instagram.com/tuborgsoda/

https://www.facebook.com/tuborg.greece/

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO