Κάλεσμα από τον πρόεδρο της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, Νίκο Γούλα:«Όλοι στην Πέλλα την 1η Απριλίου, για τον Μαραθώνιο της Ιστορίας»

Θα είμαστε όλοι εκεί!
SHARES

Πρόσκληση προς όλους τους Μαραθωνοδρόμους της χώρας, ώστε να βρεθούν μαζικά στην εκκίνηση του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑ-Υ Νίκος Γούλας, παρακινώντας τους να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Μαραθώνιο της Ιστορίας και να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρά του, την Κυριακή 1 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος θα δώσουν ραντεβού στην Πέλλα περισσότερα μέλη των Συλλόγων Δρομέων Υγείας από κάθε άλλη φορά, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα ξεχωριστό και μοναδικό, στηρίζοντας τη διοργάνωση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλο τον πλανήτη.

«Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Μαραθωνοδρόμους ενόψει του Μαραθωνίου της 1ης Απριλίου. Υπάρχουν εθνικοί λόγοι που αυτή την περίοδο έχουν ιδιαίτερη σημασία και γι’ αυτό πρέπει φέτος να δώσουμε δυναμικότερο ‘παρών’ από κάθε άλλη χρονιά στην Πέλλα. Θα είναι ό,τι καλύτερο το να βρεθούν οι χιλιάδες δρομείς των συλλόγων - μελών της ΕΟΛΣΜΑ-Υ στην εκκίνηση του Μαραθωνίου, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να διανύσουν την απόσταση μέχρι την παραλία της Θεσσαλονίκης και το αντίστοιχο άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη που βρίσκεται εκεί. Ας μην λείψει κανείς από τον φετινό Μαραθώνιο της Ιστορίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γούλας.

Επιπλέον, ο κ. Γούλας αναφέρθηκε στην αξιέπαινη κοινωνική δράση της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των δύο κορυφαίων διοργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας.

«Εδώ και πέντε χρόνια έχουμε δομήσει μία άριστη συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Μαραθωνίου ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’ και του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, κ. Δρόσο Χριστόπουλο. Ένα μέρος των χρημάτων που δίνουν οι δρομείς μας για να συμμετέχουν στους αγώνες, τα προσφέρουμε σε ιδρύματα, προσπαθώντας και εμείς να βοηθήσουμε όσο μπορούμε σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές. Οι χιλιάδες δρομείς των συλλόγων - μελών μας, που τρέχουν στον Μαραθώνιο, στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και στους παράλληλους Δρόμους Υγείας, έχουν αγκαλιάσει αυτούς τους αγώνες και αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, ο οποίος πρόσφερε επιταγή αξίας 3.361 ευρώ στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣυΖωή», στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας του Μαραθωνίου» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η επιταγή αντιστοιχούσε στο ποσό της έκπτωσης που είχε προσφέρει η Οργανωτική Επιτροπή για κάθε εγγραφή δρομέα που πραγματοποίησε η ΕΟΛΣΜΑ-Υ στις Running Teams με τις οποίες συμμετείχε στις δύο μεγάλες διοργανώσεις του 2017.

Οι ομαδικές εγγραφές για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» συνεχίζονται μέχρι τις 2 Μαρτίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι τις 7 Μαρτίου.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Share
 

24Media Network

Λέικερς: Πρωτάθλημα ή καταστροφή

Οι Λέικερς θέλουν να κερδίσουν εδώ και τώρα. Το ρίσκο της ομάδας του Λος Άντζελες που μπορεί να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στην καταστροφή.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO