PUBLI

«Κλικ και έφτασε»… η παραγγελία σου από τον Γρηγόρη, εύκολα και γρήγορα!

Στο νέο ανανεωμένο site μπορεί κανείς να δει όλες τις γεύσεις και τα ροφήματα του Γρηγόρη και να προχωρήσει σε άμεση παραγγελία.

Ο Γρηγόρης παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας e-ordering, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τον καφέ, τα ροφήματα και τις αγαπημένες τους γεύσεις, με ένα κλικ στο www.gregorys.gr.

Οι επισκέπτες του www.gregorys.gr κάνοντας εγγραφή είτε μέσω email είτε μέσω Facebook profile, αποκτούν λογαριασμό και πραγματοποιούν την παραγγελία τους εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμούν, από το σπίτι, το γραφείο, το δρόμο, από παντού.

Στο νέο ανανεωμένο site μπορεί κανείς να δει όλες τις γεύσεις και τα ροφήματα του Γρηγόρη και να προχωρήσει σε άμεση παραγγελία, η οποία στη συνέχεια παραδίδεται μέσω delivery στη διεύθυνση που έχει καταχωρήσει ο χρήστης.

Η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από υπολογιστή, κινητό και tablet, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων αλλά και συνολικά αγαπημένης παραγγελίας, για εξοικονόμηση χρόνου την επόμενη φορά.

Κλικ στη γεύση, κλικ στην ποικιλία και στην ποιότητα και η παραγγελία από το νέο e-order  www.gregorys.gr … κλικ και έφτασε παντού!