PUBLI

Ξέχνα όσα ήξερες για την καταπολέμηση της πιτυρίδας!

Η σειρά Elvive Phytoclear της L’Oréal Paris προσφέρει μια γκάμα αποτελεσματικών αντιπιτυριδικών προϊόντων, τα οποία είναι ευχάριστα στην χρήση και απαλά με τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Η πιτυρίδα αποτελεί σήμερα το Νο1 πρόβλημα των μαλλιών που αναγκάζει τους καταναλωτές να στρέφονται σε «σκληρές» λύσεις που ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Πλέον, δε χρειάζεται να συμβιβάζεστε! Το Elvive Phytoclear, είναι η πρώτη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών που συνδυάζει αποτελεσματικότητα κατά της πιτυρίδας και εντατική περιποίηση των μαλλιών. Μια #clearlydifferent πρόταση: Εξαφανίζει την πιτυρίδα έως και 100% από την 1η χρήση, φροντίζει τα μαλλιά και το τριχωτό και έχει υπέροχο άρωμα – το Phytoclear είναι μια επανάσταση!

Η σειρά Elvive Phytoclear της L’Oréal Paris προσφέρει μια γκάμα αποτελεσματικών αντιπιτυριδικών προϊόντων, που εξαφανίζουν έως και 100% την πιτυρίδα* από την 1η χρήση.

ΒΗΜΑ 1

 

Ανακαλύψτε ένα νέο αναζωογονητικό scrub για το τριχωτό της κεφαλής, εμπλουτισμένο με Αιθέρια Έλαια και ήπια απολεπιστικά, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, για χρήση πριν το σαμπουάν**.

ΒΗΜΑ 2

 

Το 1ο Αντιπιτυριδικό σαμπουάν με Octolamine, ένα κλινικά αποδεδειγμένο αντιπιτυριδικό συστατικό και 3 Αιθέρια Έλαια**, χωρίς σιλικόνη και με εθιστικά αρώματα, το Phytoclear αφαιρεί έως και 100% την πιτυρίδα*, χωρίς να ταλαιπωρεί το τριχωτό, ενώ αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και λαμπερά!

Με 4 διαφορετικούς τύπους σαμπουάν, το Phytoclear καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών με πιτυρίδα:

Δυναμωτικό Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά

Kαταπραϋντικό Σαμπουάν για Ευαίσθητο Τριχωτό

Σαμπουάν Αναζωογόνησης  για Λιπαρά Μαλλιά

Σαμπουάν Περιποίησης  2 σε 1 για Κανονικά Μαλλιά

ΒΗΜΑ 3

H 7 Days Scalp Lotion ανακουφίζει άμεσα από τη φαγούρα και εξαφανίζει την πιτυρίδα για τα καλά! Αφήστε τη να δράσει όλο το βράδυ ή και όλη τη μέρα – η υφή της είναι εξαιρετικά απαλή – και μειώστε την πιτυρίδα σε 7 μέρες*** για προστασία από την επανεμφάνιση της για 1 μήνα****.

Απολαύστε μια #clearlydifferent εμπειρία για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα με την ολοκληρωμένη σειρά ELVIVE PHYTOCLEAR.

#MYGREENELVIVE #GREENALTERNATIVE

* Ορατές νιφάδες, τεστ σε 191 καταναλωτές, με κανονική χρήση του σαμπουάν Phytoclear.

** Από τη L’Oréal Paris

*** Κλινικό τεστ, ορατή πιτυρίδα, 2 εφαρμογές την εβδομάδα

**** Κλινικό τεστ, ορατή πιτυρίδα, 4 εφαρμογές