PUBLI

Μια έκθεση στα χ(ρ)ώματα της υπαίθρου

Από 14 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου, το Off Road Adventure Festival υππόσχεται ένα ατέλειωτο φεστιβάλ περιπέτειας στο Terra Vibe.

Το 1ο Off Road Adventure Festival δεν είναι μια έκθεση σαν όλες τις άλλες. Για 3 ημέρες έρχεται να ταράξει τα νερά και την ανία των καθιερωμένων διοργανώσεων, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας στη φύση.

Δείτε από κοντά και τεστάρετε τα αγαπημένα σας μοντέλα στις κατηγορίες SUV, Pickup και 4Χ4, καθώς οι μικροί μας φίλοι θα δοκιμάζουν παιδικά ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες, θα παρακολουθούν επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων 4Χ4, θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο skimboard (surf σε ρηχά νερά) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υδάτινο διάδρομο, και θα απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφική, γυμναστική και πίστες survivor.

Με φόντο τα καλύτερα μοντέλα SUV, Pickup & 4X4, που μπορούν να μεταφέρουν εύκολα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό για το αγαπημένο σας χόμπι στις εξορμήσεις σας στη φύση, απολαύστε προγράμματα γιόγκα και εναλλακτικής άσκησης για όλες τις ηλικίες, αναρρίχηση, πεζοπορία, και ποδηλατικές διαδρομές, διαγωνισμούς οδηγικής δεξιοτεχνίας για άντρες και γυναίκες, μοναδικά shows οχημάτων, enduro μηχανών και mountain bikes, ζωντανή μουσική, camping, πικ – νικ στη φύση και πολλά άλλα. Μην χάσετε ένα μοναδικό, αξέχαστο και περιπετειώδες τριήμερο για όλη την οικογένεια, αλλά και μια ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα νέα της αγοράς των Οff Road οχημάτων.

Εκθέτες

> Έμποροι καινούργιων και μεταχειρισμένων καθαρόαιμων off- road οχημάτων έως 3,5 τόνους.

> Έμποροι καινούργιων και μεταχειρισμένων SUV.

> Έμποροι Ανταλλακτικών & Ελαστικών off- road οχημάτων.

> Έμποροι ειδικού Εξοπλισμού & Αξεσουάρ off- road οχημάτων.

> Έμποροι τροχόσπιτων και ειδών Camping.

> Έμποροι ειδών κυνηγιού.

> Έμποροι εξοπλισμού outdoor αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων.

> Fan Clubs οχημάτων off- road.

Εκθέματα

> Ελαφρά επαγγελματικά οχήματα τύπου pick up.

> Off – road & SUV οχήματα όλων των κατηγοριών.

> Τροχόσπιτα – Οχήματα Camper.

> Off – road Μηχανές (enduro) – Trial.

> Ποδήλατα βουνού (mountain bikes).

> Καύσιμα & Ελαστικά & Λιπαντικά.

> Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ οχημάτων Off – road.

> Εξοπλισμός outdoor & είδη camping

Επισκεφθείτε το site της διοργάνωσης : offroadfestival.gr.