Νέα καμπάνια για τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby

Ο ανθρακούχος μηλίτης Somersby, από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παγκοσμίως και το πρώτο brand που σύστησε στους Έλληνες καταναλωτές την κατηγορία του μηλίτη, βρίσκεται στον αέρα με νέα καμπάνια επικοινωνίας!
SHARES

Με ιδιαίτερο στυλ, χαλαρή διάθεση, χρώματα και χαμόγελα, η νέα επικοινωνία της μάρκας μας καλεί να ανακαλύψουμε τον «μαγικό κόσμο» του Somersby, όπου κάθε στιγμή είναι πραγματικά απολαυστική! Έναν κόσμο, στον οποίο η δροσιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, βλέπουμε πάντα τη θετική πλευρά της ζωής, είμαστε όλοι ανοιχτοί σε παρέες και νέες φιλίες και σπάμε εύκολα τον πάγο, ξέρουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές…!

Ο ανθρακούχος μηλίτης Somersby ξεχωρίζει για τη δροσιστική και γεμάτη φρουτώδη γεύση του και το αναζωογονητικό του άρωμα, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά ή χρώματα και χωρίς γλουτένη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για δροσερές στιγμές χαλάρωσης με φίλους και απολαμβάνεται ιδανικά σε ποτήρι γεμάτο πάγο!

Δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε και εσείς τον «μαγικό κόσμο» του Somersby!

Δείτε το νέο διαφημιστικό εδώ:

https://www.facebook.com/SomersbyGreece/videos/886196711551363/

Share
 

24Media Network

Ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό

Την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει εκ νέου ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ. Για δύο χρόνια η συμφωνία.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO