PUBLI

O οίκος BOSS Parfums ανακοινώνει τα δύο νέα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος BOSS THE SCENT

Είναι ο ηθοποιός Jamie Dornan και το μοντέλο Birgit Kos.

Απογειώνοντας την σαγηνευτική ιστορία του αρώματος, ο Ιρλανδός ηθοποιός και το μοντέλο από την Ολλανδία πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική καμπάνια. 

Καλλιεργημένος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ο άνδρας που επιλέγει άρωμα του οίκου BOSS είναι γνώστης της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Ο ηθοποιός Jamie Dornan, αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο, ενσαρκώνοντας χαρισματικά αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μια αύρα μυστηρίου και ελκυστικότητας.

«Για εμένα, ο οίκος BOSS αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την αρρενωπότητα και την κομψότητα. Για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια Boss, ως το νέο πρόσωπο του αρώματος»– Jamie Dornan.

Αισθησιακή, κομψή και γοητευτική. Η Birgit Kos αποτελεί μια σαγηνευτική ύπαρξη που αποτελεί πρότυπο λόγω της έμφυτης δύναμης και αυτοπεποίθησης της. 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι το νέο πρόσωπο για το γυναικείο άρωμα του οίκου BOSS! Η συνεργασία μου με τον Jamie Dornan ήταν υπέροχη! Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερο συνεργάτη.» – Birgit Kos.

Ο αναγνωρισμένος ηθοποιός Jamie Dornan θα πρωταγωνιστήσει σε αρκετά projects υψηλών προδιαγραφών φέτος το φθινόπωρο , όπως στις ταινίες “Robin Hood: Origins”, “My Dinner with Herve” και “A Private War.”

 

#AugmentedSensuality

Facebook: www.facebook.com/hugoboss

Instagram: www.instagram.com/boss

YouTube: www.youtube.com/boss