PUBLI

Στο Kingsman: The Golden Circle οι ήρωες φορούν TAG Heuer Connected και TAG Heuer Monaco

Στην ταινία, που κάνει σήμερα την πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους, οι νεαροί πρωταγωνιστές αποδεικνύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει #DontCrackUnderPressure

Στις ελληνικές αίθουσες κάνει σήμερα την πρεμιέρα της η ταινία Kingsman: The Golden Circle, του διακεκριμένου σκηνοθέτη Matthew Vaughn. Το επίσημο ρολόι της ταινίας είναι το TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition και συνδέεται άμεσα με τις περιπέτειες των ηρώων της ταινίας «Kingsman: The Golden Circle», όπου η έννοια της περιπέτειας περνάει σε άλλη διάσταση!  Στην ελίτ  των διάσημων πρακτόρων της μυστικής οργάνωσης Kingsman (Taron Egerton, Colin Firth), οι αντοχές και η εξυπνάδα δοκιμάζονται στα άκρα. Χρειάζονται ρολόγια, ”έξυπνα”  και ανθεκτικά, σε όλες τις συνθήκες: κάτω από το νερό, σε σκηνές δράσης ή πάλης. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα δουν τους ήρωες του Kingsman: The Golden Circle να φορούν TAG Heuer Connected αλλά και το θρυλικό Monaco Calibre 11.

 

To TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition είναι μια ειδική έκδοση του πολυτελούς smartwatch Connected. Η κάσα του είναι από ροζ χρυσό και τιτάνιο με μαύρη επίστρωση PVD και το λουράκι του από καφέ δέρμα Barenia, με κούμπωμα από τιτάνιο που απεικονίζει το σύμβολο Kingsman. Ειδική εγχάραξη Kingsman υπάρχει και στο καπάκι της κάσας του ρολογιού.

Το TAG Heuer Monaco Calibre 11, o θρυλικός χρονογράφος του Steve Mac Queen,  και το TAG Heuer Monaco Kingsman Special edition, επίσης πρωταγωνιστούν σε χέρια χολιγουντιανών αστέρων (Halle Berry, Channing Tatum,Jeff Bridges) .

Η ταινία προβλήθηκε σε avant-premiere χθες το βράδυ, στην οποία παρευρέθηκαν  οι TAG Heuer Friends of the Brand, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses, Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Moët & Chandon, σαμπάνια της επιτυχίας από το 1743, συνόδεψε ιδανικά την εμπειρία των εκλεκτών προσκεκλημένων.