PUBLI

Συνεργασία μεταξύ YAMMAS & DIAGEO

To YAMMAS είναι ο σύγχρονος τρόπος κεράσματος. Οι εποχές άλλαξαν γιατί να μην αλλάξει και ο τρόπος κεράσματος. Είναι η εφαρμογή που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να κερνάνε εξ αποστάσεως!

Η συνεργασία των δυο εταιρειών, έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου της εφαρμογής και να συνδέσει τους πραγματικούς πελάτες ενός μαγαζιού με τους ψηφιακούς τους φίλους.

H Diageo είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας να «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη».

Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μοναδική σειρά προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης.

#yammas #fintech #accelerator #greece #hellas #cocktails #sfinakia#athensbynight #lesvos #xalkida #kalamata #andros #thessaloniki#neasmirni #peristeri #marousi #startup #StartupGR

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/yammas.gr/

WEBSITE : http://yammas.gr