Το καλοκαίρι στην Αθήνα φέτος ξεκινάει με αφετηρία την παραλία του Varkiza Resort!

Η νέα καμπάνια του Varkiza Resort με τίτλο #THELOKALOKAIRI ήρθε για να μας προετοιμάσει για το μεγάλο opening της παραλίας που θα γίνει στα τέλη Απριλίου.
SHARES

Για άλλη μια χρονιά το κορυφαίο beach mall της Αθηναικής Ριβιέρας μας χαρίζει το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριου νωρίτερα από τον καθένα.

Η νέα καμπάνια του Varkiza Resort με τίτλο #THELOKALOKAIRI ήρθε για να μας προετοιμάσει για το μεγάλο opening της παραλίας που θα γίνει στα τέλη Απριλίου.

 

Πρωταγωνίστρια είναι η Τζωρτζίνα Δεληλάνου σε μία καμπάνια που επιμελήθηκε ο φωτογράφος Δημήτρης Βέργης.

Το καλοκαίρι στην Αθήνα φέτος ξεκινάει πιο νωρίς από ποτέ, με αφετηρία την παραλία του Varkiza Resort!

 

Το VARKIZA RESORT (Yabanaki Beach) βρίσκεται στην πανέμορφη κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, στο πιο ευνοημένο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας και φέτος συμπληρώνει πέντε πολύ επιτυχημένα έτη λειτουργίας.

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση μέσω παραλιακής ή μέσω Αττικής οδού και αποτελεί́ έναν πολυχώρο με ποικίλες και διαφορετικές δραστηριότητες.

Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό του παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υπόσχεται μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης όλο το χρόνο.

Ο νέος αυτός πολυχώρος διαθέτει καφετέριες, bars, εστιατόρια, παραλία, beach bars, χώρους εκδηλώσεων, παιδότοπο, spa corner, pop up fashion stores και water sports kiosk.

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Ήμουν sugar girl για έναν μήνα

Όταν οι άντρες πληρώνουν για να έχουν δίπλα τους 'κουκλάκια' και οι γυναίκες ψάχνουν τους 'ώριμους άντρες με λεφτά'.

Social Man
PROMO