ΒΓΕΣ ΕΞΩ
SPONSORED

Η ΔΕΗ δίνει ρυθμό και ενέργεια στο μεγάλο 90s πάρτι των OneMan & LadyLike

Στις 13 Δεκεμβρίου ένα κλαμπ της Αθήνας αλλάζει όψη και η ΔΕΗ δημιουργεί το απόλυτο 90s σκηνικό για τους φίλους και τους αναγνώστες μας.

Το μεγάλο 90s party του OneMan και του LadyLike βρίσκεται προ των πυλών και όλοι μας ετοιμαζόμαστε να θυμηθούμε τα καλύτερα μας χρόνια πάνω στο stage που θα επιμεληθεί η ΔΕΗ.

Τα 90s είναι η δεκαετία που μας χάρισε τις πιο ωραίες αναμνήσεις, τις οποίες μέχρι σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία. Στις 13 Δεκεμβρίου τα πράγματα όμως αλλάζουν: Η νοσταλγία των πιο ξέγνοιαστων χρόνων μας δίνει τη θέση της στην «ενέργεια» και στον χορό άνευ όρων στο dancefloor. Ναι, όπως κάναμε παλιά.

Το εντυπωσιακό take over της ΔΕΗ

ΔΕΗ

Ένα club της Αθήνας αλλάζει όψη και ντύνεται με την αισθητική και τη λογική των 90s. Και εκεί το OneMan και το LadyLike χτίζουν τα δικά τους μοναδικά 90s activations για να θυμίσουν στους παλιούς και να μάθουν στους νεότερους αναγνώστες όλα εκείνα, που μας έκαναν να αγαπήσουμε τόσο πολύ αυτή τη δεκαετία. Όμως αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα δίχως τη ΔΕΗ και το μοναδικό take over της στο stage του party.

Η ΔΕΗ μέσα από τις μεγάλες φωτιζόμενες κατασκευές της με τα logo των διοργανωτών, δίνει φως στη νύχτα και φυσικά την ώθηση για να τραγουδήσουμε για μια ακόμα φορά, όλα εκείνα τα κομμάτια που μας έκαναν να παραληρούμε.

Στους τοίχους θα είναι όλοι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των 90s. Τα Φιλαράκια, το Beverly Hills, οι Απαράδεκτοι, οι Chicago Bulls, τα super models, οι Nirvana, οι Green Day, οι Pearl Jam και άλλοι τόσοι ήρωες όσων ζήσαμε και μεγαλώσαμε σε αυτή τη δεκαετία μπλέκονται μεταξύ τους. Φώτα, αισθητική, patterns, χρώματα, looks στο ντύσιμο και χτενίσματα. Και φυσικά η μουσική.

Ο ρυθμός θα δοθεί μέσα από το DJ Βooth powered by ΔΕΗ. Εκεί οι DJ της βραδιάς θα επιμελούνται τη μουσική του event με αξέχαστα τραγούδια των 90s και θα δώσουν ενέργεια στο dancefloor του event, απογειώνοντας το party.

Οι εκπλήξεις ήταν σήμα κατατεθέν των 90s, αφού κάθε βράδυ μπορούσε να προκύψει κάτι εντελώς διαφορετικό και σε αυτό το party, οι εκπλήξεις δεν γινόταν να σταματήσουν εδώ. Η ΔΕΗ συνεχίζει το take over στο κεντρικό stage του party, αναλαμβάνοντας να φωτίσει μέσα από μεγάλες φωτιζόμενες κατασκευές με το logo των δύο sites OneMan και LadyLike ακριβώς πίσω από το Dj Booth και φυσικά μέσα από φωτεινή led ταμπέλα σε 90s αισθητική με το logo της ΔΕΗ, μπροστά από το DJ Booth σε κεντρικό σημείο.

Τότε, μπορεί να μην είχαμε τις selfies και τα stories, όμως είναι δεδομένο ότι σήμερα, πέρα από τον ασταμάτητο χορό, το ενδιαφέρον των guests θα στραφεί και στο set up by ΔΕΗ, το οποίο μπορούμε να δηλώσουμε μετά βεβαιότητας ότι έχει επιμεληθεί με την πιο 90s διάθεση που φανταζόμασταν.

Φυσικά, τον πρώτο ρόλο θα έχει η μουσική. Εκείνα τα κομμάτια που γεννήθηκαν και μάγεψαν στα nineties και ζουν μέχρι σήμερα. Στις 13 Δεκεμβρίου το Fuzz Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) αλλάζει όψη και φιλοξενεί το μεγάλο party του OneMan και του LadyLike και εσύ που μας ακολουθείς όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζεις την αγάπη μας σε αυτή τη δεκαετία. Άρθρα, αφιερώματα, podcasts, video: Όλοι όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν το πόσο ξεχωριστά ήταν για εμάς τα 90s.

Γι’ αυτόν και για πολλούς ακόμη λόγους, που θα διαπιστώσεις από κοντά, σε περιμένουμε να φορέσεις τη 90s διάθεσή σου και φυσικά αυστηρά 90s dress code, για να περάσουμε μαζί μία αξέχαστη βραδιά.

Δήλωσε συμμετοχή: