ΒΓΕΣ ΕΞΩ

Ο τρόμος ζει στην Αθήνα! Είσαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσεις;

Το Athens Hall of Horrors σε προσκαλεί στο πιο τρομακτικό horror attraction της Αθήνας.

Στην καρδιά του Μοναστηρακίου, στο νούμερο 99 της Ερμού, θα καρδιοχτυπήσεις στο σπίτι τρόμου Athens Hall of Horrors, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του. Αν καταφέρεις να τις διαβείς, θα διαπιστώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι πρόκειται να ζήσεις την πιο απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία τρόμου.

Ο θρύλος του Athens Hall Of Horrors λέει ότι στις αρχές του 20ου αιώνα, ο κόμης Diavolo Hellaton εγκατέλειψε το σάπιο μεγαλείο του βενετσιάνικου παλατιού του και ήρθε κυνηγημένος στην Ελλάδα. Όταν έφτασε πια στη χώρα μας, βρήκε καταφύγιο σε μια σπηλιά την Πεντέλη, όπου εκεί πούλησε την ψυχή του σε έναν δαίμονα με αντάλλαγμα την αθανασία.

Στη συνέχεια κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και άνοιξε το Athens Hall Of Horrors, ένα στοιχειωμένο σπίτι όπου όλοι οι επιφανείς και διαβόητοι επισκέπτες του κατέληγαν θυσία στις μακάβριες ορέξεις του. Αντέχεις να το επισκεφτείς;

Αυτό το τρέιλερ μπορεί να σε πείσει, αν καταφέρεις να το δεις ως το τέλος.

Εντυπωσιακά σκηνικά, ειδικά εφέ, τελευταίας τεχνολογίας props και animatronics, ηθοποιοί που ενσαρκώνουν νοσηρούς χαρακτήρες και πεθαίνουν να σε γνωρίσουν, θα σου προσφέρουν μία εμπειρία που και να θες, δεν θα μπορείς να ξεχάσεις.

Αφού όμως καταφέρεις να ξεπεράσεις όλα τα τρομαχτικά εμπόδια του δαιδαλώδους σπιτιού, θα ανταμειφθείς και με το παραπάνω. Δεν εννοούμε απλά ότι θα επανεκτιμήσεις τη ζωή. Στην έξοδο σε περιμένει το Sweet sCreams που με χειροποίητα παγωτά που φτιάχνονται on the spot, και απίστευτες γεύσεις.

Οι πόρτες του Athens Hall of Horrors ανοίγουν καθημερινά από τις 17:00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες, και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00.

Κάνε την κράτησή σου στο www.athenshallofhorrors.gr ή πάρε το εισιτήριό σου απευθείας από το ταμείο.