ΠΟΛΗ
SPONSORED

Σε ένα party που θέλει να κάνει τη διαφορά, οι αισθήσεις βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο

Βρεθήκαμε στο Art Factory για να ακούσουμε καλή μουσική, να πιούμε μοναδικά cocktails και να απογειώσουμε τις αισθήσεις μας.

Μπορούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις να συγκεντρωθούν, να αναδειχθούν και να απογειωθούν μέσα από ένα event; Από τη δική μας εμπειρία στο Art Factory, θα πούμε πως ναι, γίνεται και όχι μόνο γίνεται, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δημιουργήθηκε ένα ενιαίο glorious moment για τους παρευρισκόμενους που θα θυμούνται για καιρό.

Σε ένα glorious party, powered by glo, που διοργανώθηκε στο Art Factory, δώσαμε ραντεβού με φίλους και γνωστούς με σκοπό -τι άλλο;- να περάσουμε όμορφα και ποιοτικά. Η τελική εμπειρία, αυτό που έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν έφτασε η ώρα να αποχωρήσουμε, ξεπέρασε τα ήδη υψηλά standards που είχαμε θέσει και σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε η τρομερή μίξη από μουσική, γεύσεις, αρώματα, χρώματα και καινοτομία που βρίσκαμε σε κάθε γωνιά.

Glorious moment θέλαμε, glorious moment λάβαμε. Δε γινόταν διαφορετικά. Από τις πρώτες μόλις βόλτες μας στο χώρο, καταλάβαμε ότι η βραδιά που ανοίγεται μπροστά μας είναι αφιερωμένη στις αισθήσεις (και στις εκπλήξεις) αν και έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από το κεντρικό μήνυμα που δεν ήταν άλλο από το Reveal your senses.

Πώς αναδείχθηκαν αυτές οι αισθήσεις; Για αρχή, με ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό show. Θα σας εξηγήσουμε: Κατά τη διάρκεια του event, πραγματοποιήθηκε ένα laser show, τη στιγμή που επαγγελματίες χορευτές με στολές από καθρέφτη, το πλαισίωναν ιδανικά με μια glorious χορογραφία. Ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να μας βάλουν όλους στο κλίμα και να αρχίσουμε και εμείς, δειλά-δειλά, να δείχνουμε τις χορευτικές μας δεξιότητες. Εντάξει, όχι στον ίδιο βαθμό, αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

glo

Τι θα ήμασταν χωρίς τη μουσική; Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει ταλαιπωρήσει αρκετούς ανθρώπους ανά τους αιώνες, ευτυχώς, όμως, δεν ταλαιπώρησε και εμάς καθώς είχαν πάρει τη θέση τους στα decks οι μουσικοί παραγωγοί του En Lefko 87.7. Οι Σπύρος Παγιατάκης, Εύα Θεοτοκάτου και Γιώργος Μπακαλάκος, με μια upbeat διάθεση, έδιναν τον κατάλληλο ρυθμό καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς η οποία, όπως αποδείχθηκε, μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Από ένα μοναδικό event, εκτός από τα άτομα που μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία, δε γινόταν να λείπουν και τα απαραίτητα cocktails and drinks. Όσο το στόμα μας ήταν σε εγρήγορση λοιπόν (μαζί με το σώμα μας λόγω της μουσικής), μπήκε στο παιχνίδι και η αίσθηση της όσφρησης Πώς; Με τον αρωματισμό του χώρου με μέντα, μύρτιλο και berries και και μάλιστα με αντίστοιχο φωτισμό σε πράσινο, μωβ και κόκκινο. Μιας και πιάσαμε τα χρώματα και τους αριθμούς, σερβιρίστηκαν και τρία shots -μαντέψτε!- στα αντίστοιχα χρώματα.

glo

Στη σύγχρονη εποχή, λένε ότι, αν δεν αποτυπωθεί ή καταγραφεί κάτι, τότε αυτό το «κάτι» ίσως και να μη συνέβη ποτέ. Έτσι, στο glorious party, powered by glo, είχαν πάρει τα κατάλληλα «μέτρα» ώστε να πάρουμε στα χέρια μας τα αποδεικτικά στοιχεία και να δηλώσουμε με κάθε επισημότητα πως ναι, ήμασταν και εμείς εκεί. Και δεν ήμασταν μόνοι μας. Ανάμεσά μας, βρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μόδας όπως οι Μαρία Σολωμού, Γιώργος Καράβας, Δημήτρης Μακαλιάς και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Από το photobooth με cinematic reel στα χρώματα του κόκκινου, του πράσινου και του μωβ που έμοιαζαν σαν να «εκρήγνυνται» στο background, πέρασαν όλοι και, πιστέψτε μας, κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος. Άλλωστε, πώς να μείνει κάποιος παραπονεμένος από μία τόσο glorious βραδιά με τόσες glorious moments και εκπλήξεις;