ΒΓΕΣ ΕΞΩ

Tα Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays έρχονται στο Gagarin 205

Με την προβολή του ντοκιμαντέρ Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher σε πανελλήνια πρώτη, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.  

Μουσική και κινηματογράφος γίνονται ένα ξανά, με το Gimme Shelter Film Festival να φωτίζει και πάλι τις Δευτέρες μας με pop up προβολές και events.

«Μέσα από τις αλλαγές γεννιούνται ιδέες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι. Kαι σήμερα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τα Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays! Ένα νέο GSFF concept με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ από το roster του 2021-2022, αλλά και πολλές εκπλήξεις που ξαναφέρνουν τη μαγεία στις Δευτέρες μας», διαβάζουμε στο σημείωμα των διοργανωτών.

Η έναρξη θα είναι εντυπωσιακή, με την προβολή του ντοκιμαντέρ Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher δια χειρός Ian Thullier, σε πανελλήνια πρώτη, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στον τεράστιο αντίκτυπο και τη βαριά κληρονομιά του μεγάλου Rory Gallagher. Eνός αληθινού πρωτοπόρου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική, εμπνέοντας μουσικούς, οπαδούς και απλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, ως τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ενός καλλιτέχνη που λατρεύεται στην Ελλάδα, όσο ελάχιστοι.

Η αφήγηση ξεκινά από τα πρώτα χρόνια του Rory με τους Taste και παρουσιάζει την εξέλιξή του σε ηγέτη και πρωτοπόρο του ιρλανδικού ροκ κινήματος, με τεράστια επιρροή σε συμπατριώτες του όπως οι Thin Lizzy και οι U2. Εμφανίζονται, μεταξύ πολλών άλλων, οι Slash, Johnny Marr, Vivian Campbell, Bob Geldof, The Edge και ο σκηνοθέτης Cameron Crowe (Almost Famous, Singles, Jerry Maguire, Pearl Jam Twenty, Say Anything).

Πριν την προβολή, ο Donal Gallagher, αδελφός και μάνατζερ του Rory, συνεχιστής της τεράστιας κληρονομιάς του, μια εμβληματική φυσιογνωμία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και παραγωγός της ταινίας, θα μας μιλήσει για τη ζωή, την επιρροή και τη σπουδαιότητα του Rory Gallagher. Μαζί του ο Daniel Gallagher, γιος του Donal και συμπαραγωγός της ταινίας, παραγωγός και θεματοφύλακας του έργου του Rory.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Ιρλανδοί Deuce, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικότερα και αυθεντικότερα tribute bands, το power trio από την Ιρλανδία έρχεται στη σκηνή του Gagarin με ένα εκπληκτικό full set.

Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays

Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher – Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, Gagarin 205

  • 21:00 Deuce – A Tribute to Rory Gallagher (IRL)
  • 22:15 Q&A με τους Donal & Daniel Gallagher
  • 22:45 Πρώτη Πανελλήνια Προβολή:  Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher (81’)
  • Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays – Πληροφορίες για τα εισιτήρια και τα events

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Σημεία προπώλησης:

  • www.GSFFathens.com
  • www.123tickets.gr
  • Syd Records (Πρωτογένους 13, 2103218374)
  • Reload Stores (Ακαδημίας 81, 2103801464)
  • Η τιμή ηλεκτρονικής προπώλησης δεν επιβαρύνεται με χρέωση μεταπωλητή.

Όλα τα σημεία διαθέτουν hard copy συλλεκτικά εισιτήρια.

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Τα εισιτήρια για προηγούμενες ημερομηνίες προβολής της συγκεκριμένης ταινίας, ισχύουν κανονικά για τις 14.03.2022.

Οι κάτοχοι θα ενημερωθούν και μέσω email. Στην ίδια επικοινωνία θα υπάρχουν πληροφορίες και για τις δυνατότητες εξαργύρωσης.

Το event είναι covid-free και θα διεξαχθεί με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για εκδηλώσεις την τρέχουσα περίοδο.

Ακολουθήστε τα Gimme Shelter Film Festival Pop Up Mondays σε Instagram και Facebook για να ενημερώνεστε μέσα από καθημερινές αναρτήσεις ή εγγραφείτε στο newsletter μέσω του www.GSFFathens.com.