ONECITY

Οι Trashformers φέρνουν την αρχέγονη διασκέδαση στις γιορτές μας

Δύο εκρηκτικά live παρέα με το φανατικό κοινό τους αντί για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι οπωσδήποτε μια συνθήκη ιδιαίτερη. Είναι κάτι που θες να θυμάσαι μετά από χρόνια. Είναι μια συνθήκη που πολλοί θεωρούν πια βαρετή και τυπική. Όχι όμως αυτή τη χρονιά. Και για αυτό έρχονται να εγγυηθούν οι Trashformers που έρχονται τα Χριστούγεννα στο Floyd, το νέο συναυλιακό venue της πόλης και την Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά την αλλαγή στο καυτό dancefloor του Fuzz.

Το συγκρότημα που έχει καταφέρει να κάνει αξέχαστα τα βράδια μας και να φέρει τα 90s ξανά στη νυχτερινή διασκέδαση με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί, προλογίζει τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις του, σαν μια προφητεία.

Οι Trashformers για τις δύο βραδιές τους

Trashformers

«Πριν από χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα είχε βρει το νόημα της ζωής, την πηγή της νεότητας, το μυστικό του σύμπαντος… δεν ήταν άλλο από το συναίσθημα που έχεις όταν βιώνεις τη στιγμή… απελευθερωμένα, γνήσια, ζωντανά… Ήταν η μυστική ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Αυτό όμως παραήταν τέλειο για κρατήσει για πάντα. Με τα χρόνια, το πανέμορφο συναίσθημα ξεχάστηκε. Τα συστατικά που ήταν αναγκαία για τη δημιουργία και την έκφραση διασκορπίστηκαν σε όλες τις γωνιές της γης. Ολόκληρος ο κόσμος καταδικάστηκε σε μια μακροχρόνια γκρίζα βαρετή εποχή.

Όμως ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, στη μέση του πουθενά, κάτω από σορούς άμμου, ανακαλύφθηκε μια αρχαία προφητεία που λέει ότι θα έρθει η μαγική στιγμή που θα ξαναζωντανέψουμε αυτό που έχουμε χάσει! »

Λίγα λόγια για τους Trashformers

Η ιστορία των Trashformers ξεκινάει κάπου στο μακρινό 2004 σε μια εποχή που παντού κυριαρχούσε μια στυλιζαρισμένη δήθεν διασκέδαση. Ε ναι.. δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις το 2004 και να ακούσεις ήχους από τα 90s, ήταν ταμπού. Ως αντίδραση σε αυτή την κατάσταση, σε ένα underground στέκι στην Πάτρα γεννιέται μία ιδεά ανατρεπτική -για τα δεδομένα της εποχής- με βασική αξία το χιούμορ και σκοπό την ακομπλεξάριστη διασκέδαση. Ήταν αυτή ακριβώς η στιγμή που δημιούργησαν τα φημισμένα Trash Parties.

Τα εβδομαδιαίο τότε Trash Party είχε φανατικό κοινό και η φάση που είχε δημιουργηθεί διαδιδόταν από στόμα σε στόμα. Είχε έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα! Το 2007 οι Trashformers διακτινίστηκαν στην Αθήνα βάζοντας τα θεμέλια για το νούμερο 1 διαγαλαξιακό party. Έτσι, μέσα σε βραδιές γεμάτες όρεξη για ακραία διασκέδαση, έβαλαν σε κίνηση την αναβίωση των 90s, αφήνοντας χιλιάδες σόλες παπουτσιών λιωμένες από τον πολύ χορό! Παράλληλα έκαναν ταξίδια και στην υπόλοιπη Ελλάδα διανύοντας χιλιόμετρα απίστευτης τρέλας! Κάπου εκεί ξεκίνησαν τις πρώτες συνεργασίες με καλλιτέχνες από τις μουσικές τους αναμνήσεις που ως τότε δεν έκαναν εμφανίσεις για χρόνια, ως secret guests στα events.

Λίγο μετά, οι Trashformers άρχιζαν να χτίζουν το live show τους με χορευτικά, τραγούδι και performances δημιουργώντας μια συνολική εμπειρία ακομπλεξάριστης διασκέδασης και ανέβηκαν σε μεγαλύτερες σκηνές στην Αθήνα αλλά και σε ιστορικά live-stages του Λονδίνου με sold-out events. Αυτή την περίοδο οι Trashformers παρουσιάζουν το απόσταγμα όλων των εμπειριών αυτού του μαγικού μουσικού ταξιδιού σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα βγαλμένο από τα 80s-90s-00s που ξεχειλίζει ακραία διασκέδαση!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι των Trashformers

Οι σαρωτικοί Trashformers μας προσκαλούν στα απόλυτα Χριστουγεννιάτικα party, στα οποία θα εκπληρώσουν την προφητεία αρχικά στο καυτό dancefloor του Floyd, ανήμερα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου 2023 και για όσους δεν χορταίνουν τον χορό, έχουν και δεύτερο γύρο. Στις 31 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Πρωτοχρονιάς (βασικά λίγο μετά την αλλαγή), θα γιορτάσουμε μια καινούρια χρονιά γεμάτη διασκέδαση αυτή τη φορά στο καυτό dancefloor του Fuzz! Το show είναι ολόφρεσκο, αλλά τα απαραίτητα στοιχεία-συστατικά για το οπτικοακουστικό υπερθέαμα των Trashformers είναι γνωστά σε όλους.

Εισιτήρια για τα δύο επικά πάρτι των Trashformers μπορείς να βρεις εδώ. Τα early birds εισιτήρια βρίσκονται στην τιμή των 8 ευρώ.

Trashformers – Η Προφητεία / XMAS edition

  • XMAS 25/12/23
  • FLOYD Live Venue, Πειραιώς 117, Γκάζι 11854, Aθήνα
  • Τηλ. Επικοινωνίας +30 210 3450817
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:36

Trashformers – Η Προφητεία / NYE edition

  • NYE 31/12/23
  • FUZZ Live Venue, Πατριάρχου Ιωακείμ 1
  • Τηλ. Επικοινωνίας +30 210 3450817
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:26 (μετά την αλλαγή)