© Δήμος Αθηναίων
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η τέταρτη εβδομάδα του This is Athens City Festival ξεκινά

Το Τhis is Athens City Festival, το πρώτο ανοιχτό Φεστιβάλ της Αθήνας με την υπογραφή του Δήμου Αθηναίων, μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα με εκθέσεις, πάρτι, περιηγήσεις και βραδιές γαστρονομίας για όλους.

Την εβδομάδα που μας πέρασε (16-22 Μαΐου), όλη η Αθήνα έγινε μια γιορτή: Η ατμοσφαιρική συναυλία του Asaf Avidan στην Αγγλικανική Εκκλησία μάγεψε το κοινό τη Δευτέρα 16 Μαΐου, ενώ το ίδιο βράδυ οι Go Go Penguin καθήλωσαν Αθηναίους και επισκέπτες στη βεράντα του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου, 4.500 άτομα γέμισαν τον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου για να ακούσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της αθηναϊκής μουσικής σκηνής, σε μια διοργάνωση του Pepper 96,6 με αποκορύφωμα την ερμηνεία του Good Job Nicky που ταξίδεψε το κοινό.

Το Σάββατο 21 Μαΐου ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ έστησε ένα μεγάλο πάρτυ στο Ωδείο Αθηνών. Πάνω από 2500 άτομα διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ήχους που διάλεξαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού. Το Σαββατοκύριακο τέλειωσε στην καρδιά της Αθήνας με το πάρτυ των Street Outdoors στην Πλατεία Θεάτρου, όπου τρεις χιλιάδες άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί επισκέπτες, πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης σκορπίζοντας χαμόγελα και θετική διάθεση.

Το This is Athens City Festival, η μεγάλη γιορτή για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, με περισσότερες από 100 δράσεις από τον χώρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας, της γαστρονομίας και του αθλητισμού διοργανώνεται μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Οι δράσεις αυτής της εβδομάδας

Αυτήν την εβδομάδα (23-31 Μαΐου) μερικές μόνο από τις δράσεις του This is Athens City Festival:

Για περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις αυτής της εβδομάδας δείτε εδώ.