ΣΙΝΕΜΑ
SPONSORED

Καλοκαίρι σημαίνει θερινά σινεμά και παγωμένη μπίρα

Η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα, δεν θα μπορούσε και αυτό το καλοκαίρι παρά να στηρίξει τα θερινά σινεμά, όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία 5 χρόνια.

Ελληνικό καλοκαίρι θα πει παραλίες με γαλάζια νερά, παγωτά να λιώνουν στο χέρι, καρπούζι μετά τη θάλασσα, συναυλίες σε ανοιχτά θέατρα και φυσικά θερινά σινεμά, γιατί καλοκαίρι χωρίς θερινό δεν γίνεται. Τι καλύτερο να απολαμβάνεις τη ζωή βλέποντας μια ταινία κάτω από τα αστέρια, παρέα με φίλους και μια παγωμένη μπίρα Fischer;

Οι πιο φανατικοί της 7ης τέχνης θα έλεγαν πως το καλοκαίρι στη χώρα μας ξεκινά και επίσημα όταν αρχίσουν οι προβολές στα θερινά σινεμά. Άλλοι προτιμούν να βλέπουν νέες ταινίες, ενώ για άλλους ανοιχτός κινηματογράφος σημαίνει ασπρόμαυρες ταινίες με αγαπημένους σταρ περασμένων δεκαετιών. Υπάρχουν κι εκείνοι βέβαια που έχουν συνδέσει τα θερινά σινεμά αποκλειστικά με τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και περιμένουν κάθε χρόνο πώς και πώς να δουν γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές ταινίες. Όπως και να ‘χει, όλοι συμφωνούν πως μια ταινία γίνεται αυτομάτως καλύτερη αν συνοδεύεται από μια μπίρα Fischer που μόλις βγήκε από το ψυγείο του κυλικείου.

Η πιο σινεφίλ μπίρα λοιπόν, θα είναι και φέτος παρούσα σε 13 επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δροσίσει τις καλοκαιρινές βραδιές μας κάτω από τον έναστρο ουρανό. Φέτος ωστόσο η Fischer επιφυλάσσει μέσω του Fischer Presents και πολλές εκπλήξεις για τους λάτρεις του σινεμά, καθώς έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για τους συνεργαζόμενους κινηματογράφους η οποία θα συνοδεύεται με 2 παγωμένες Fischer και ποπ κορν, κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο απολαυστική.

Οι εκπλήξεις για τα μέλη του Fischer Presents όμως δεν σταματούν στα θερινά σινεμά, αφού η αγαπημένη μπίρα στηρίζει τον κινηματογράφο όλη τη χρονιά και προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες, πλούσια δώρα και εκπλήξεις όλο το χρόνο. Ο κόσμος του Fischer Presents μας καλεί να βρούμε μικρές αφορμές για να απολαύσουμε τη ζωή. Και δεν έχετε παρά να γίνετε κι εσείς μέλη του.

Συνεργαζόμενοι κινηματογράφοι: ΦΛΟΙΣΒΟΣ, ΣΙΝΕ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΑΡΙΑΝ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ, RIVIERA, ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΙΝΕ ΑΛΙΚΗ, ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΕΙΟΥ, CINE ΔΕΞΑΜΕΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ, ΣΙΝΕ ΑΒΑΝΑ, ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ