ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μουσικοί Περίπατοι, Μουσικό Σταυροδρόμι: Μια μοναδική συνεργασία του Μουσείου Μαρία Κάλλας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μια ξεχωριστή μουσική περιήγηση στην όπερα, το μιούζικαλ, τον κινηματογράφο και το έντεχνο τραγούδι με θέα την Ακρόπολη.

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και παρουσιάζει τη συναυλία «Μουσικοί Περίπατοι, Μουσικό Σταυροδρόμι», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεών του, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00.

Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών συμπράττει με τη σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και παρουσιάζουν υπέροχες μελωδίες των Βέρντι, Πουτσίνι, Μπέρνσταϊν, Ρότα κ.ά. Μια μουσική περιήγηση στην όπερα, το μιούζικαλ, τον κινηματογράφο και το έντεχνο τραγούδι με θέα την Ακρόπολη.

ΣΟΛΙΣΤ

Βάσια Ζαχαροπούλου, υψίφωνος

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Κουιντέτο ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Βαγγέλης Σταθουλόπουλος, φλάουτο

Χριστίνα Παντελίδου, όμποε

Γρηγόρης Ασωνίτης, κόρνο

Σπύρος Μουρίκης, κλαρινέτο

Οδυσσέας Μπάσσιος, φαγκότο

Γενική είσοδος: 7€ / άτομο.

Χώρος συναυλίας: Μουσείο Μαρία Κάλλας (3ος όροφος – χώρος εκδηλώσεων)

Διάρκεια: 19:00 – 20:00

***Στις 18:00,  μία ώρα προ της έναρξης της συναυλίας για όσους διαθέτουν εισιτήριο θα παραχωρηθεί δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο. Πληροφορίες – κρατήσεις για συμμετοχή στην ξενάγηση στο τηλέφωνο 210 – 4404204 (Τρίτη – Παρασκευή 11:00-16:00)

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ