Φωτογραφίες: Παύλος Μαυρίδης
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

O Parov Stelar εγκαινίασε με κάθε επισημότητα την εορταστική περίοδο με ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα γεμάτο Floyd

Ο Αυστριακός αγαπημένος του ελληνικού κοινού ανέβηκε στη σκηνή για να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη χώρα μας.

Αφού ο El Siciliano έκανε το ιδανικό «ζέσταμα» με ένα ξεσηκωτικό DJ Set, ο Αυστριακός αγαπημένος του ελληνικού κοινού (όπως αποδείχτηκε περίτρανα και χθες) ανέβηκε στη σκηνή για να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη χώρα μας. Μαζί με την εκπληκτική μπάντα του, συνεπήραν κάθε θεατή και, χωρίς υπερβολή, δεν υπήρξε κανείς να μην χορεύει!

Μεγάλες επιτυχίες όπως τα “Catgroove 22”, “Voodoo Sonic”, “The Burning Spider”, “Grandpa’s Groove” ξεσήκωσαν τους πάντες ενώ, λίγο πριν το τέλος, ο Parov Stelar πήρε ο ίδιος το μικρόφωνο και συγκινημένος ευχαρίστησε ξανά τον κόσμο, θυμίζοντάς μας πως η Ελλάδα ήταν η χώρα στην οποία έδωσε την πρώτη του συναυλία εκτός Αυστρίας!

Parov Stelar

Το μεγάλο φινάλε ήρθε με μια εξαιρετική εκτέλεση του “The Sun”, που προκάλεσε ένα γενικό singalong από την πλευρά του κοινού, ενώ τα “All Night”, “Mambo Rap” και “Toy Boy” έκαναν τους πάντες να ζητούν κι άλλο!

Το πάρτυ του Parov Stelar συνεχίζεται απόψε (Σάββατο 16/12), με τον καλλιτέχνη & τη μπάντα του να ανεβαίνουν για ακόμη ένα εκρηκτικό show στη σκηνή του FLOYD. Έλα από νωρίς και απόλαυσε ένα από τα cocktails που προσφέρουν πλέον τα μπαρ του νέου μεγάλου συναυλιακού χώρου της Αθήνας, πριν ξεκινήσει άλλη μία βραδιά γεμάτη ασταμάτητο χορό!

Tο πρόγραμμα:
20:00 / Πόρτες + VJ Set
21:15 / El Siciliano (DJ Set)
22.30 / Parov Stelar

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται online στο www.more.com και στο www.floyd.gr και τηλεφωνικά στο 2117700000. Από τις 20:00, θα πωλούνται και στο ταμείο του Floyd.