Κώστας Τζούμας/Eurokinissi
ΣΙΝΕΜΑ

Το ΙΝΤΕΑΛ ρίχνει αυλαία με sold out προβολή του Pulp Fiction

Το ιστορικό και αγαπημένο σινεμά της Αθήνας κάνει το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου την τελευταία του προβολή στο πλαίσιο του αφιερώματος που διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου θα κάνουμε έναν άλλον αποχαιρετισμό.

Το ΙΝΤΕΑΛ, ο ιστορικός κινηματογράφος του κέντρου της Αθήνας, μετά από 102 χρόνια λειτουργίας, θα προβάλλει απόψε την τελευταία του ταινία, πριν τα φώτα σβήσουν οριστικά και μπει λουκέτο. 

Ως γνωστόν, για το ακίνητο στο οποίο είναι μέρος η αίθουσα έχει υπογραφεί σύμβαση εκμίσθωσης μεταξύ του ΕΦΚΑ και ξενοδοχειακού ομίλου.

Η αυλαία θα πέσει με το Pulp Fiction του Quentin Tarantino (που να σημειωθεί ότι είναι sold out, στο πλαίσιο του φόρου τιμής που αποτίει ήδη από τις 25 Νοεμβρίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας για το ΙΝΤΕΑΛ.

Διοργάνωσε μία σειρά από αποχαιρετιστήριες προβολές, με πρόσφατα αποκατεστημένες ψηφιακά κόπιες θρυλικών ταινιών (που θα προβλήθηκαν για πρώτη φορά στη χώρα μας), όπως μεταξύ άλλων, Η Σιωπή των Αμνών, Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει, Ο Κυνηγός.