ΠΟΛΗ

Το 23o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar έρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 2 & 3 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 23η χρονιά, θα υπάρξει η πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών οι οποίες δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar, μέχρι τώρα, είναι οι κάτωθι: Αργεντινή, Γεωργία, Γκάνα, Μπαγκλαντές, Κίνα, Κύπρος, Κολομβία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάμπια, Ουγγαρία, Ινδονησία, Ιταλία, Ακτή Ελεφαντοστού, Κένυα, Κουβέιτ, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Πακιστάν, Παναμάς, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ν. Αφρική, Σλοβακία, Ταϊλανδή, Ουκρανία, Βιετνάμ, Ζιμπάμπουε και Laasa.